168 cm 198cm ul de putere Fibra de Carbon Telescopica Pescuit Tijă Tijă Filare Atrage Greutate de 1-5g Copii incepatori Prinde pești mici pol

48.25lei

-26%

65.21lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: tija pește, gta 5 perete, ul tija 4 secțiunea, carbon ultrausor tija de turnare, lqed ul tija, pește tija 4 secțiunea, tija, ultra ultralight tija de turnare, electric tijă de pescuit pentru pește, okuma tambur.

1. Deci, soft high-carbon momeala tijă de pescuit, de înaltă densitate fibra de carbon arborelui cu șase straturi de fibra de carbon pânză cross-rana, solid rod ușor.putere: UL Lent, momeala greutate de 1-5g, sârmă, în greutate de 2-10lbs.

2. Telescopic Filare tija de pescuit, folosind anti-lichidare ceramice de înaltă calitate inel de ghidare, bună rezistență la uzură, rezistență mare, nu va deteriora linia de pescuit, de înaltă rezistență roata seat, apa de mare rezistenta la coroziune, Potrivit pentru pești mici sub 200g.

3. Carbon momeală de pescuit tijă adoptă extins mâner,Ușor de curățat, care este robust și durabil, și se simte foarte bine.

4. Multifunctional tijă de pescuit.Foarte potrivit pentru începători și copii de a utiliza.Tija de pescuit este foarte moale.Atunci când prinde pește mic, se va simți, de asemenea, cum ar fi să prindă peștele cel mare.Acesta vă va aduce de pescuit diferite plăceri.Acesta este un sănătos sportive sentiment.

5. Garantez calitatea tijă de pescuit, dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să nu ezitați să trimiteți un e-mail, vom răspunde în timp!Pentru parametrii detaliate de tijă de pescuit, vă rugăm să consultați descrierea produsului.

Produs manual:

1. Rotary filare momeala tijă de pescuit, poate fi pliat, plierea dimensiunea este de 41cm.Extins dimensiunea 2 modele de 168 cm și 198 cm.

2. Rotary aruncare momeală, pescuit tija, tija de pescuit este ultra-light design, cantareste aproximativ 85-90g.Partea de sus diametrul de 0,8 mm.

3. High-carbon cu rază lungă tijă de pescuit de pe mal, greutate momeala: 1-5g.

Avantajele produsului:

Design Ultra-light, ușor de transportat,

Multi-strat de pânză de carbon, solid rod ușor, robust și durabil.

Fiabile de calitate, vă rugăm să fiți siguri de a cumpăra!

Duritate Moale
Nada Greutate 1-5g
Caracteristici Super moale tijă de pescuit
Acțiune Lent
Tijă de pescuit în lungime 168 cm 198cm
Poziția Ocean Barca De Pescuit, Ocean Rock Fshing, Ocean Beach Pescuit, LAC, Râu, Rezervor Iaz, stream
Domeniul De Aplicare Potrivit pentru pește mic în termen de 200 de grame
Închis Lungime 41cm
Material De Carbon
Origine NC(de Origine)
Categorie Nada Rod
Tijă de pescuit în greutate 85g 90g
Putere ul Lent
Diametru De Top 0,8 mm
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model SMK-2

Produse similare