Desene Animate Asistenta Broșă Moda Bijuterii Piatră Albă Email Guler Pin De Grad Înalt Minunat Picurare Ulei Broșe

6.75lei

-40%

11.25lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: asistent social brosa, os guler, mauritania, aromaterapie în mașină, pin, brosa perla, brosa femei, brosa cu piatra, brosa din metal, asistenta brosa de argint.

Mai mult ca

Material principal: miez de cupru perlat cu rezistență ridicată la uzură (Pur manual + manual de măsurare, există o eroare de 0,5 cm, vă rugăm să prevaleze în natură)

Notă

Post air mail la Est-Eruopean de țări, țări din america de Sud poate dura mai mult de 60 de zile.Exress are, de obicei, personalizate probleme fiscale, în acest caz, vă rugăm să coopereze obiceiul de a plăti impozit. 1. Pachetul nava cât mai curând posibil după ce plata dvs., Post air mail va lua în jurul valorii de 20-45days, unele acestei tari va duce 20-60 zile,EMS(7-15 zile),"DHL" "UP-uri", "FEDEX" (3-8 zile lucratoare). 2. În general, cele Mai multe comenzi sunt procesate în termen de 1-3 zile lucrătoare.Dar de întârziere de livrare s-ar întâmpla ca noastre de depozitare schimba in fiecare moment, dacă aveți nevoie de ea urgent,va rugam sa ne contactati inainte pentru a verifica stocul.Comenzile trebuie plasate până la 5 pm EST sau se va merge pe a doua zi de afaceri. 3. Confirma Adresa și Numărul de Telefon pe care îl lași la noi.Numărul de telefon este foarte important pentru oficiul poștal putea lua legătura cu tine în timp,astfel încât vă rugăm să verificați-l cu atenție pentru a evita orice inutile deranjează și pierdere poate aduce la tine. 4. Clienții sunt responsabili pentru taxe vamale, taxele de import, impozite și taxe percepute de către județ, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Numărul De Model Desene Animate Asistenta Brosa (1)
Tip De Element Broșe
Origine NC(de Origine)
Forma\model Figura
Metale De Tip Nici unul
Gen Femei
Stil Casual/Sport
Broșe Tip Broșe
Fine sau de Moda Moda
Material Ceramica

Produse similare