GUGULUZA Tricot Arma Șosete se Potrivește Airsoft/Pusti/Puști de până la 54",137 cm Arma Ciorap Manșon Protector

30.59lei

-8%

33.28lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: airsoft, top lung, atlas bipod, geanta pentru pusca, airsoft cartuș, bipod, geneva ceas de aur, sticla ciorap, bipod pentru pusca, rucsac arma.

1. Special conceput pentru a proteja arma în timpul depozitării sau de călătorie,Mare pentru depozitarea pe termen lung și de transport sau de turism.Protejează de la zgârieturi și murdărie. 2. CORDON de ÎNCHIDERE – Păstrați spațiu atunci când este inactiv.Fixați strâns armele în aceste pusca șosete / pușca șosete cu ușor de utilizat cordon de închidere. 3. MATERIAL - Aceste pistol șosete sunt realizate din elasticitate Mare respirabil umiditate wicking materialul ceea ce le face perfecte pentru protecția arma ciorap pentru puști. 4. SILICON TRATAT - Materialul nu reține umezeala și va ajuta la protejarea arma de rugina. 5 .Se intinde pentru a se potrivi arme de până la 54" .Lățime: 4" .

Descriere:

Silicon tratat tesatura tricot; nu va reține umezeala; se potrivește cele mai multe arme cu sau fără lunete; cordon de închidere 1. pusca si pusca sock 2. Culoare: Gri/Neagră/F-Verde/Verde/Galben 3. dimensiune:54" x 4" (137 x 10 cm) 4. poliester tricot vă Mulțumesc pentru uita la lista noastră!Tu esti bun venit pentru a viziona alte elemente pe care le vinde.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să întrebați - suntem întotdeauna fericit să răspundă la întrebările dumneavoastră.

Extra-Lat 132/120 cm x 15 cm Pușcă Ciorap

6 inch Extra Largi Arma Șosete este recomandat pentru Luneta Puști sau de mari dimensiuni arme.

Utilizare Vânătoare, Fotografiere, Paintball
Greutate approx. 160g/pcs
Numărul De Model Pușcă Șosete
dimensiune 54 x 4 inch / 137 x 10 cm
Nume De Brand GUGULUZA
Caracteristică Cordon de închidere
Culoare Negru/Gri/Verde/Galben/F-Verde
Scene arma arata, Călătorind, Depozitare, cazuri.
Tip Pusca Ciorap
Material Poliester

Produse similare