Anime Fata Danganronpa Jocuri Jucător de birou laptop Cauciuc Mouse-ul Mat Non-alunecare de Perna Patrata Grosime 2mm

14.11lei

-68%

45.44lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: misto mouse pad, haikyuu mouse pad, mat mouse-ul, anime birou mat, pernă danganronpa, mocheta birou, chiaki nanami păr, danganronpa cosplay, gel mousepad anime, danganronpa mouse pad.

Piața Mouse Pad anti-Alunecare Birou Tampon de cauciuc Birou Masa Protector Gaming Mouse Mat pentru Jocul Munca de Birou

Repere De Produse:

PROTEJA BIROUL TĂU: Fabricat din durabil material de cauciuc, care protejează biroul tău de zgârieturi, pete, scurgeri, căldură și scuffs.De asemenea, oferă birou modern și atmosfera profesionala când ai pus-o pe desktop.Suprafața netedă va face să vă bucura de scris, dactilografiere și de navigare.Este perfectă atât pentru birou și acasă.

MULTIFUNCȚIONALĂ de BIROU PAD: Diverse Inch Dimensiune Său confortabil și netedă de suprafață pot fi de lucru ca un mouse-pad,birou mat,birou sugative și planșa de scriere.

SPECIAL NON-ALUNECARE de PROIECTARE: Speciale de piele de căprioară de design pentru partea din spate,crește rezistența frecare cu desktop-ul,Non-alunecare.Rezistenta la frecare este crescut cu 70% decât cea din piele.

Rezistent la apă ȘI UȘOR DE CURĂȚAT: Făcut de rezistent la apă și durabil de cauciuc, acest birou pad protejează desktop-ul tau de vărsat apă și alte lichide.Ușor de curățat。

Jocuri populare mat Picătură de Transport maritim Gaming mouse pad gamer
Numărul De Model mousepad anime Birou mat
Tip 5 Birou matSize 250X290X2MM
Tip 1 Gaming Mouse Pad
Origine NC(de Origine)
Stil Protecția Împotriva Radiațiilor, Alte
Tip 3 Aplica pentru a lucra în birou și acasă
tip 2 Pad tastatură birou mat
Tip 4 Birou matSize 180X220X2MM 200X250X2MM
Nume De Brand Pluviop
Produse De Stare STOC
Material Cauciuc
Caracteristică non-sliptechnology
Pachet Da

Produse similare