Tactic Porumbel Oțel de Fotografiere Țintă BB Glonțul Auto-Resetarea Țintă cu Peleți Capcana cu Tragere de Hârtie Airsoft Accesorii

30.38lei

-39%

50.63lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: arma airsoft, airsoft, airsoft pistol cu bile, m4 stoc, tracer unitate, porumbel capcana, capcana de iepure, crosman snr357, pistol airsoft țintă, airsoft prindere.

Caracteristică

-Integrat țintă titularul de hârtie cu un sistem țintă hârtie. -Are două stiluri de fotografiere de hârtie, 5 pentru fiecare obiectiv de hârtie, un total de 10 lucrări. -Fabricat din grele de fier, puternice și durabile. -Automat captura particule, ușor de curățat. -Folosit ca un instrument de formare, potrivit pentru interior poligon de tragere, în aer liber intervalul de fotografiere și multe alte cursuri de formare. -Este foarte ușor și rapid de a schimba obiectivul, astfel încât să puteți petrece mai mult timp de fotografiere și mai puțin timp pentru instalare.

Caietul de sarcini:

Material: Fier Dimensiune:19*24*26cm Greutate:0,5 KG Pachetul Inclus: Piața de Reciclare x1 Omului-țintă în formă de hârtie x5 Rotund-bull ' s-ochi hârtie x5 Aur Țintă s1 (foto)

Notă:

1. Element de culoare pot prezenta ușoare aberație din cauza diferite de fotografiere lumină și monitor. 2.Vă rugăm să permiteți-1-3mm eroare din cauza manuală de măsurare, vă mulțumim pentru înțelegere! 3.Dacă aveți orice întrebare sau înțelegere pentru produsele noastre,pls contactati-ne,sau Lăsați un mesaj pentru noi,vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

Element Type4 Auto-Resetarea Țintă
Tip Țintă
Element Type2 Pelete Capcana
Element Type1 Tir
Feature1 paintball Tir Dispozitiv
Se Potrivesc Pentru Fotografiere, Paintball, Vânătoare, tactic
Feature2 cu obiectivele de hârtie
Origine NC(de Origine)
Element Type3 Filare Țintă

Produse similare