Magnetic Caz pentru Huawei P40 Lite E P40 Pro P40 Capacul de Metal Bara de protecție față-Verso Sticla 360° Protectie Funda Coque

19.47lei

-54%

43.23lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cuvinte dublu e, huawei p30 pro, caz huawei, metal magnetic caz huawei p40 lite, caz huawei p40, caz huawei p30 pro, caz p40 lite, huawei p40, suprem sticla caz de telefon, receptor dublu e.

Descriere Produs

Huawei P40 a Nu se confunda cu Huawei P40 4G;

Huawei P40 4G a Nu se confunda cu Huawei P40 5G;

Caracteristici:

1. Complet de protecție a corpului.Cadru metalic cu sticla pe fata si spate, pentru a preveni zgârieturi.Materiale de înaltă calitate oferă protecție de neegalat și durabilitate.

2. Magnetice de adsorbție tehnologie.Magnetul are o puternică putere de adsorbție și nu trebuie să vă faceți griji despre care se încadrează în jos.Magnetice de adsorbție tehnologia face telefonul iasă în evidență.

3. Făcut de 9H sticlă securizată cu duritate, telefon mobil zero evitare, și de înaltă definiție design transparent pentru telefon frumusețea naturală.

4. Tăiere precisă.Suport de încărcare wireless și nu de transmitere a semnalului, perfecte pentru toate porturile si exact gaura de locație.

5. Notă: vă Rugăm să eliminați protector de ecran, dacă există un ecran protector de pe telefon, în caz contrar aceasta va afecta utilizarea normală a telefonului caz.

- De asemenea,dacă aveți orice întrebări cu privire la produs sau la magazinul nostru, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă Vom servi oricând!Dacă nu vă place un articol,vă Rugăm să ne contactați la prima dată ,noi vă va oferi o rezoluție bună,vă Mulțumesc!

-Memento prietenos:Dacă suma comenzii este mai mare de 25$, vom da un nou stil de silicon telefonul caz ca un cadou!

Material: Cadru De Metal + Sticla

Ce e in cutie: 1 * Telefon Nou Caz (Nu sunt incluse Telefonul Mobil)

Design Transparent
Funcția 2 Anti-knock
Design 3 elegant
Compatibil Model 1 Pentru Huawei P40 6.1"
design 1 Magnetic
Origine NC(de Origine)
Opțiunea De Vânzare Cu Ridicata/ Cu Amănuntul
Compatibil Model 2 Pentru Huawei P40 lite 6.4"
Servicii Oricând
Funcția 1 Murdăria rezistentă la
Compatibil Model 4 Pentru Huawei P40 lite E 6.39"
Nume De Brand ONLYCT
Calitate De Înaltă Calitate
Compatibil Model 3 Pentru Huawei P40 Pro 6.58"
Compatibil Marca Huawei
Funcția 3 360 de grade de protecție
Design 2 Simplitatea

Produse similare