Față de masă Clipuri 4BUC Mare Masă de Pânză Capac Cleme din Oțel Inoxidabil Anti-Alunecare față de Masă Suport Cleme de Depozitare Acasă Instrumente

6.53lei

-37%

10.39lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: sac de depozitare moto, de depozitare din metal clip, snap pivotant, cârlig de pește, popper, sac de cauciuc clip, cristal strass, geanta lv clip, 50mm catarama, sac de depozitare hidraulic.

4buc Mare Masă de Pânză Capac Cleme din Oțel Inoxidabil Anti-Alunecare față de Masă Titularul Cleme

Caracteristici:

Foarte practic - mare triunghiulară anti-alunecare fata de masa clipuri sunt concepute pentru fixarea fețelor de masă, potrivit pentru mesele cu o grosime de mai puțin de 6 cm.

Ușor De utilizat - fata de masa clipuri sunt ușor de instalat și de a elimina, păstrând capac de masă în loc și prevenind alunecarea.

O gamă largă de aplicații - masa De picnic pânză clipuri sunt potrivite pentru familii, petreceri, picnicuri, restaurante, nunti, bufete, mese festive, etc. Ei nu vor aluneca de pe masa, chiar și în vânt.

Inoxidabil și durabil - fata De masa clipuri sunt realizate din oțel inoxidabil, inoxidabil, poseda margini netede, nu zgarieturi fețe de masă, și poate fi folosit în mod repetat în comparație cu plastic.

Bun ajutor - Fiecare masă de picnic clip este de aproximativ 5*8 cm pentru a se potrivi cele mai multe mese.Se poate ține pe masă ferm și este un bun ajutor pentru activități de interior și exterior.

Caietul de sarcini:

Stare: Brand New

Material: otel Inoxidabil

Culoare: Arată ca imagine

Cantitate: 4 buc

Dimensiune: Aprox. 5*8 cm / 1.97*3.15 inch

Cerere: Potrivit pentru mese cu o grosime de mai puțin de 6 cm

Utilizare: Reparatii fețe de masă

Lista De Pachete:

4 * Masa Clipuri

Notă:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Pret

Transport

De obicei, elementul dvs. va fi expediat in 1-5 zile lucratoare de la comanda si plata confirmat, și logistice informații vor fi actualizate într-o săptămână.Cu toate acestea, uneori, coletul poate fi întârziată de o serie de factori, cum ar fi cele de transport, de vacanță, și zona de la distanță.În acest caz, nu puteți avea mai multă răbdare să aștept coletul, sau sa ne contactati direct.Vă mulțumim pentru înțelegere în avans.

Servicii

Noi menținem standarde înalte de excelență de 5 Stele, și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important pentru noi,vă rugăm să ne contactați, immediatelybefore să ne dea feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu,astfel încât să putem rezolva în mod satisfăcător problema ta.

Cerere Potrivit pentru mese cu o grosime de mai puțin de 6 cm
Cantitatea 4buc
Material Alte
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Fix table cloths
Caracteristică Aprovizionat, Eco-Friendly
Tip Geanta Clipuri

Produse similare