Aluminiu Cuptor cu Microunde Rack Montare pe Perete Microunde, Bucătărie Desktop Organizator Rafturi 2 Niveluri Cuptor Suport de Stocare de Bucatarie cu Cârlige

123.72lei

-19%

152.75lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ed060xd4, bucatarie cuptor cu microunde sta, bucătărie, lenjerie de stocare, desktop raft, cuptor cu microunde raft, funko, strat cuptor cu microunde rack, panglica rack, cuptor stand, potes tradițională.

Caietul de sarcini:

Culori:Negru,Argintiu

Materiale:Spațiu De Aluminiu

Lungime:55cm/21.65" Latime:39cm/15.35" Inaltime:21cm/8.27"

[De conversie: 1cm=0.3937 inch, 1 inch=2,54 Cm]

Metoda de instalare: instalare stantare

Caracteristici:

Adoptarea spațiu aluminiu material, construcție puternică,rezistență la coroziune,temperaturi ridicate și rezistente la rugină.

Rațională și detașabil cârlige de design, poate fi utilizat pentru agățat alte accesorii de bucatarie, cum ar fi de tăiere bord,lingură sau alte aparate de bucatarie ,ceea ce face contra ta mai ordonat și curat.

Durabil, usor de asamblat, salva nu numai spațiu, dar, de asemenea, face bucătăria dumneavoastră atât de bine organizate și arată foarte elegant, se îmbunătățește, de asemenea, utilizarea spațiului de știință; să păstreze și să rămâneți organizat tot timpul.

Pachetul Inclus:

1 x Cuptor cu Microunde Raft de Depozitare

10 x Cârlige

Notă:

-Din cauza a diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit.Dacă ai grijă de diferență, vă rugăm să cumpere cu atenție.

-Vă rugăm să permiteți-1-2CM diferă datorită măsurare manual.

-Din cauza diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Origine NC(de Origine)
Tip De Instalare Montat Pe Perete Tip
Clasificarea Non-pliere Rack
dimensiune L
Material Spațiu De Aluminiu
Numărul De Model SKUD93565
Utilizarea Cuptor Cu Microunde
Aplicabile Spațiu BUCĂTĂRIE
Nr. de Niveluri Single

Produse similare