Inkolelo pentru iPhone 12 Pro Max Impermeabil Caz Built-in Ecran Protector rezistent la Șocuri Corp Plin Capac Caz de Robust Negru/Clar

132.37lei

-15%

155.74lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: caz iphon 12 mini, moto g9 plus ecran protector, apel iphone 12, xiaomi m3, cazul iphone xs max gs, iphoned x caz, caz iphon, caz iphone12, iphon, coque iphone 12 pro max transparent.

inkolelo Impermeabil Scufundări, Înot caz pentru【iPhone 12 Pro Max】

【Se potrivesc Perfect】Compatibil cu iPhone 12 Pro Max - acces Complet la toate butoanele și comenzile; cablu & wireless de încărcare de sprijin.

【IP68 rezistent la apa】IP68 rezistent la apa de design, sprijină realizarea de fotografii și clipuri video subacvatice,înot sau surfing.Complet submergible la 6,6'/2 m timp de 1 oră.

【Real Protectionn】Beeasy caz susține rezistent la șocuri, praf, snowproof, anti-zero, anti-drop, anti-praf, anti-toamna,potrivit pentru utilizarea în interior și exterior.Picături în 6.6'/2m înălțime testat în condiții de siguranță de peste 1000 de ori.

Două straturi din față și capacul din spate de design,built-in HD ecran protector de plastic,sprijină, de asemenea, de încărcare fără fir.

Cu greu TPU+PC materiale,complet sigilat design face 360 de grade de protecție a corpului complet pentru iPhone 12 PRO MAX.

100% Satisfac Serviciul - vă Rugăm să urmați manualul de instrucțiuni pentru instalare, testare și de a folosi.Dacă aveți orice problemă în timp ce utilizați, nu ezitati sa ne contactati, 7*24 oră de servicii pentru clienți este întotdeauna acolo pentru tine!

Pachetul Include:

1 x iPhone 12 Pro Max impermeabil caz

1 X Pânză De Curățare

1 X Manual De Utilizare

Atenție:

O instalare corectă a acestui produs este esențială pentru succes de protecție, astfel încât vă rugăm să urmați manualul de utilizare înainte de fiecare utilizare.

Vă rugăm să faceți TESTUL cu APĂ înainte de a instala telefon în caz.

Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a elimina orice ecran de sticlă protector înainte de a instala acest caz.

Deși acest caz impermeabil este accidentat, nu este indestructibil.Deci, vă rugăm să-l folosească în mod rațional.

Nume De Brand inkolelo
Origine NC(de Origine)
Design Simplu, Transparent
Compatibil Marca APPLE
Tip Bara

Produse similare