De moda de Aur Argintiu O-Lanț în formă de Ochelari Lanț cu Margele ochelari de soare Ochelari de Lectură Lanț Cablu de Titularul Frânghie Pentru Cupluri

4.80lei

-31%

7.05lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: planta poster, ochelari de soare mari lanț, ochelari de soare lanț, lanț masca, bărbați ochelari de soare, flori de ochelari de citit, ochelari lanț perola, largă de ochelari lanț, ochelari șnur, omul ochelari de soare.

[Name] non-alunecare de ochelari lanț

[Material] protecția Mediului

[Jos material de acoperire] Silicon

[Culoare] de Aur și Argint

[Lungime] despre 70cm nu include ambele capete; din Cauza producția manual, va exista o eroare de 1-3CM.Te superi dacă precaut trage!

[Greutate] despre 8g (sosire efectivă în greutate va fi)

[Caracteristici] de înaltă calitate non-alunecare de ochelari lanț, manoperă fin, confortabil și în siguranță, bine placare textura, stabilit la coada de cască, pentru a preveni ochelari de alunecarea in timpul exercitiilor fizice, potrivit pentru potrivire toate tipurile de ochelari și îmbrăcăminte, poți să-ți scoți ochelarii și le purta pe piept la va.Dacă este sport, excursie sau participarea la banchete, acesta este partenerul preferat de ochelari.

[Utilizare] în primul rând, a pus inele de cauciuc la ambele capete de ochelari lanț pe picioare de ochelari, apoi utilizați de metal card de pe inelul de cauciuc cu catarama picioare de ochelari și de a le repara.

Pandantiv material Metal
Lanț de extensie 10 cm sau mai puțin
Procesul de tratare Placare
Tip Accesorii Ochelari
Modelare Lanț
Element De Lungime 50cm-71cm
Perimetrul 51 cm-80cm(inclusiv)
Culoare Aur, argint
Origine NC(de Origine)
Model Tip Geometrice
Material Metal
Picior material Silicon
Suport Personalizat Da
Cu pandantiv no
Lanț Stil curea lanț
Multi-strat sau nu no
Metale De Tip Aliaj De Zinc
Metoda de vânzare Cu Ridicata/Cu Amănuntul
Gen Unisex
Categorie Produs Ochelari Lanț
Ambalare Ambalaj Individual

Produse similare