Infloreste Prune Fier Pe Broderie Patch-uri pentru Aplicații de Îmbrăcăminte pentru Haine Accesorii de Îmbrăcăminte Ieftine Personalizate Patch Flori

6.23lei

-14%

7.31lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: broderie trandafiri patch-uri, flori de matase patch-uri, kit de patch-uri, nume personalizat patch, scurt tul brodat, amuzant militare patch, subțire tul brodat, Patch Personalizate, personalizat de fier pe patch-uri, mână broderie patch-uri de flori.

Infloreste Prune Fier Pe Broderie Patch-uri pentru Aplicații de Îmbrăcăminte pentru Haine Accesorii de Îmbrăcăminte Ieftine Personalizate Patch Flori

Utilizare:

Puteti fier pe hainele care iti plac, sau puteti fier pe pungi, capace crezi că este rece, sau în alt loc le-ar dori;

haine și pantaloni, dacă deteriorat, poate fi folosit pentru a acoperi zona afectată.

Dacă hainele tale sunt murdare de ulei sau de alte lucruri greu pentru a curăța, puteți coase o broderie delicata patch pe el să-l acopere.

Dacă ești un motociclist sau motocicleta iubitor, atunci veți dori să găsească un motociclist /motociclete patch-uri de fier pe haine motociclist, vom fi bucurosi sa va ofere profesionale motociclist patch-uri pentru tine!

Dacă sunteți de îmbrăcăminte filtru, va trebui să cumpere patch-uri pentru a decora haine, bun venit pentru a alege cele mai potrivite patch-uri în magazin, design personalizat este accetable, doar simțiți-vă liber să mă contactați!

Tip de en-Gros No
Utilizare DIY Accesorii de Îmbrăcăminte
Setați Tipul No
Pentru Haine Pentru Copii OK
Calitate De Înaltă Calitate
Numărul De Model A0540b
Cu Lipici Da
Tip De Produs Patch-uri
dimensiune check below details
patch Lipici Patch
cârlig și buclă Da
Caracteristică MANUAL, Eco-Friendly, Prune Broderie Patch-Uri
Nume De Brand AHYONNIEX
Origine NC(de Origine), China
Tip 6 tipuri
Pachet Ambalare cadou este ok
Technics Brodate
Stil Fier-pe

Produse similare