4 în 1 USB BT Wireless Adaptor Transmițător Receptor de Muzică Audio pentru PC, TV, Mașină de smartphone, MP3 player, Hands-free, Adaptor 3.5 mm AUX

23.19lei

-29%

33.10lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: antena gps usb, scanner de amprente digitale pentru pc, hearphone bluetooth 4, bluetooth 4 mous, receptor bluetooth 4 1, audio bt, aptx hd usb bluetooth, bt transmițător, bluetooth pentru calculator, un mouse și o tastatură pentru mobil.

Caracteristici:

Acest portabil, usor audio fără fir transmițător și receptor este ideal wireless audio soluție pentru toate situațiile și aplicații.

Transmițător modul: de la un non BT TV, stereo de acasă sau CD player.

Streaming audio Wireless la BT cască sau difuzor 3. Modul receptor: streaming audio wireless, cu fir stereo, difuzor sau în setul cu cască de la BT activat telefon mobil, tabletă sau computer.

Pur și simplu apăsați butonul o dată pentru a comuta între emițător și receptor moduri.Conectare ușoară cu Avansat BT tehnologie și cablu audio de 3,5 mm (inclus).

Larga compatibilitate: cu atașat cablu de 3,5 mm, acest receptor transmițător adaptor poate fi utilizat pe scară largă în mașină, calculator, laptop, sistem home stereo, căști, smartphone, MP3 player, CD player, etc.

Caietul de sarcini:

Model:T7

Material:Plastic

Culoare:Negru

Dimensiune pachet:4.5*2*1.1 cm

Greutate pachet:Aprox.20g

Lista de ambalare:

1XBT Adaptor Wireless

Digital Coolegoo șablon de Serviciu

Nume De Brand Arealer
c K16788
Numărul De Model T7
Material Plastic
Culoare negru
Origine NC(de Origine)
Pachet Da
Standard Bluetooth Bluetooth V5.0

Produse similare