Aqara Smart de Presiune a Aerului Temperatura Mediu cu Umiditate Senzor Inteligent de control prin intermediul APP Inteligent Zigbee conexiune WSDCGQ11LM

57.94lei

-50%

115.89lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: smart zigbee, senzor de corpul uman zigbee, apple homekit xiaomi, senzori zigbee, aqara homekit, buton zigbee, termostat xiaomi, sonoff zbmini zigbee, nuanta comutator, xiaomi zigbee.

Aqara Smart de Presiune a Aerului Temperatura Mediu cu Umiditate Senzor Inteligent de control prin intermediul APP Inteligent Zigbee conexiune WSDCGQ11LM

Aqara temperatură și umiditate senzor monitorizează și înregistrează temperatura interioara, umiditatea și presiunea atmosferică în timp real.Datele actuale și istorice este afișat în APLICAȚIA.Se poate declanșa, de asemenea, alte accesorii inteligente pentru a automatiza casa ta.

Caracteristici:

Monitorizarea în timp Real de acasă schimbările de temperatură și umiditate și presiune atmosferică.

Telefonul va fi notificat atunci când temperatura din casa ta este în afara zonei tale de confort.

Mijia APLICAȚIE puteți verifica, de asemenea, temperatura curenta, umiditate și presiune date istorice și modifica curbele oricând și oriunde.

Legătură inteligentă pentru a îmbunătăți interior, temperatură și umiditate.(Atunci când temperatura și umiditatea în casă se abat de la nivelul de confort, temperatura interioară poate fi reglată automat de către aparat de aer conditionat partener;Acesta este echipat cu soclu inteligent și alte conectat umidificator sau alte aparate electrice pentru a îmbunătăți umiditate în casă și de a menține un aspect sănătos și mediu de viață confortabil.)

Loc la temperatură și senzor de umiditate din camera copilului.Când temperatura și umiditatea se abate de la zona de confort, temperatura și umiditatea aerului poate fi reglată automat.

Loc la temperatură și senzor de umiditate în dulapul dumneavoastră, și atunci când umiditatea este prea mare, telefonul devine un memento, astfel încât să știi dezumidificator de aer trebuie să fie înlocuit.

Legătura este simplă și durează doar două etape.Prin Mijia APP, Aqara temperatură și umiditate, senzori pot fi cu ușurință conectate și utilizate.

Poate fi, de asemenea, corelate cu o serie de accesorii inteligente pentru a obține bogat juca.Accesorii inteligente funcționează bine atunci când Wi-Fi in casa ta este instabil sau chiar întreruptă.Zigbee caracteristicile pot face chiar dispozitivul răspunde mai repede și de a controla mai ușor.

Caietul de sarcini:

Tip de element: Aqara de Temperatură Senzor de Umiditate

Model: WSDCGQ11LM

Culoare: Alb

Tip wireless: Zigbee

Putere: 1 * CR2032 butonul de celulă

Gama de detectare a temperaturii și precizie: -20℃~+60℃,±0.3℃

Presiunea aerului gama de detectare și de precizie: 30HPa~110KPa,±120Pa

Element dimensiune: 9*36*36 mm

Pachetul greutate: 60g/2.11 uncii

Pachetul dimensiune: 160*100*66mm/6.29*3.93*2.59 cm

Lista de pachete:

1 * Temperatura Senzor De Umiditate

1 * manual de Utilizare

Notă: * Un hub este necesar.

* Aqara Hub este necesară pentru a permite Aqara Temperatură și Senzor de Umiditate pentru a compatibil cu Homekit tehnologie.

Transport:

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,alte customscharges.

5. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

Garanție:

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

Nume De Brand aqara
Putere 1 * CR2032 butonul de celulă
Numărul De Model WSDCGQ11LM
cod S2440/H28993
Tip wireless zigbee
Origine NC(de Origine)

Produse similare