7Pcs/Set Multi-funcțional Bucătărie și Spală Vasele Perie Oală Nu Deteriora Oală Mâner Lung Burete Automată Lichid de Umplere

31.42lei

-49%

62.83lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: masina de spalat faianta, matt violet unghii, feluri de mâncare de spălare perie, Lichid, perie fel de mâncare, cap de spălare, josepn de spălat vase perie, holo, dappen fel de mâncare, perie epurator.

Pachetul Include:

1Set Hidraulice Oală Perie de Spalat

(1 buc*Maner+2 buc*Perie+2 buc*perie Burete+2 buc*Diamant nisip perie)

Caietul de sarcini:

Nume produs: Hidraulic perie oală

Material: Burete + perie de nailon + plastic

Una dimensiune: vă Rugăm să consultați imaginea de dimensiunea specifică

Greutate: 210g

Culoare: Gri + Transparent

Aplicabile faptei: bucatarie

Despre produs:

1. Ceea ce veți obține setul include: 1*Mâner+2*Perie+2*perie Burete+2* Diamant nisip perie.În combinație pentru a satisface diverse nevoi de curățare.Capul periei poate fi ușor îndepărtat și înlocuit.Antena cap de perie poate fi ușor înlocuit cu un nou cap de perie sau un burete cap.Poftă de mâncare perie de bază pentru a înlocui cu ușurință durabil peri din nylon.De asemenea, puteți utiliza șmirghel capete de perie.

2. Perie perii nu sunt ușor să se deformeze și durabil.Folositi-l in fiecare zi pentru a curăța tigaie, oală, vase, sticlărie, chiuveta, sobe ustensile.Este, de asemenea, ideal pentru curățarea fonta, blat și windows.Este convenabil și de economisire.Ține-ți mâinile departe de rău de demachiant.

3. Deschide capacul și se adaugă detergent.Pentru a începe curățarea, pur și simplu apăsați butonul și curge de săpun prin cap perie care folosesc aerul deplasare.Umple demachiant dată și de a folosi de multe ori.Nu contează cât de plasat, supapa de silicon poate preveni vasul de săpun de la scurgeri.

4. Mânerul este realizat de puternică explozie-dovada de plastic, care este îngroșat și nu este ușor de a sparge.Mânerul este ergonomic proiectat și mânere confortabil.Corpul este fabricat din non-alunecare de cauciuc, care nu va aluneca din mâinile tale chiar și atunci când umed și alunecos.Pensula are un agățat buclă de la sfârșitul care îi permite să fie atârnate la uscat, pentru a evita umezeala.Reducerea de reproducție de substanțe nocive.

5. Antena perie este echipat cu un robust racleta în partea de sus, racleta pe spate de perie poate elimina în mod eficient petele dificile în bucătărie.Care va face mai ușor pentru a îndepărta lipicios încăpățânat alimente și pata, ideal pentru curățarea veselei de produse de patiserie.

Caracteristici:

1. Deschide capacul și se adaugă detergent pentru a adăuga automat lichid, apăsați pentru a elibera lichid.

2. Există trei capete de perie poate înlocui.

3. Există mici screpere pe spate pentru a elimina petele dificile.

4. Deșurubați capacul, a pus în lichid de curățare, pentru a da drumul de presă, acestea pot satisface confortul de zi cu zi de curățare.

Note:

1. Dimensiunea de măsurare manual ar putea fi o eroare, aceasta este în intervalul de ±1 cm.Dimensiunea reală este supusă obiectului real.

2 .Datorită diferite de iluminare și de condițiile de fotografiere, culoarea din imagine pot sa difere de produsul real.Vă rugăm să consultați produsul real.

Origine NC(de Origine)
Caracteristică 2 Tip Hidraulic
Tip perie oală
marca EAAGD
Picătură de transport maritim Da
Numărul De Model F01575
Greutate 210g
Caracteristică 1 Curățare Perie Oală
dimensiune 25*10cm
Caracteristică Feluri De Mâncare De Spălare Perie
De Curățare De Uz Casnic Instrumente perie oală
Caracteristică 3 Automate De Umplere Lichid Cl

Produse similare