Pula mare de Piele Sentiment Realist Penis Moale Sexy laba sex Feminin Masturbator Dublu strat de Silicon ventuza Vibratoare pentru Femei

70.66lei

-50%

141.33lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: dragon femeie, fata de scoala fusta, costume de baie pentru adulți, cardigan japonia, negru cu paiete, costume de baie, satisfyer femeie, pană tanga, halat alb pantaloni design, costume de baie tineri, belly dance fusta satin.

Descriere Produs:

1. Material: Silicon Sănătos

Marimea S : 16*13* 3.5 cm / 6.29*5.11*1.37 inch (culoare: Carne)

Dimensiune L : 23*18*4.5 cm /9.05*7.08*1.77 inch ( Culoare: Carne)

Caracteristici:

Realist testicule, două artificiale testiculele sunt implantate în interiorul testiculelor.

Seif lichid de silicon care pot fi lins de limba, întregul corp achiziții în condiții de siguranță și non-toxice lichid de silicon care pot fi lins de limba, care este moale și confortabil, și cu adevărat reface penisului de sex masculin.

Pentru igiena personala, este recomandat să se spele cu gel de duș, se înmoaie în apă caldă, și apoi pune pe un prezervativ.

Din cauza restricțiilor, este prea realist, puteți să contactați serviciul clienți pentru a putea vizualiza și necodificată poze.

Ambalaje care protejează de confidențialitate :

Ne va livra vibrator cu Robust, cutie de carton, nici un popor știe ce e în ea, vom declara ca jucării pentru personalizat, confidențialitatea datelor dumneavoastră personale vor fi bine protejate.

Aplicabile Cuplu flirt, Femeie Masturbari
Material Lichid De Silicon
Obscene Imagine No
Numărul De Model Paroase vibrator realist
Tip De Element Dildo-uri
Origine NC(de Origine)
dimensiune As shown
Caracteristici Realist testicul, Cu parul pubian
Sugestiv Sexual No

Produse similare