Matrite lumanari de Luare Lumânare Plastic Pilon Lumânare Trusa Mare Cilindru Coaste Lumânare a Face Matrite de BRICOLAJ Lumânare Face Supplie

73.61lei

-32%

108.27lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: baie de titular, drăguț lumina lumanarilor, d mucegai, drăguț lumânare sfesnice, lumânarea de crăciun drăguț, cilindru mucegai, luminara lumânare mucegai, lumânare mucegai poftă de mâncare, cat mucegai lumânare, gips mucegai.

Mare Cilindru Coaste Lumânare a face matrite de BRICOLAJ lumânare lumânare Kit Lumânare Matrite pentru Plastic Pilon lumânare face Supplie Împărțit în două părți: corpul din plastic și capac din oțel, ceea ce face mai ușor și mai convenabil pentru a elimina lumânări,ajutându-vă să trăiască Frumos DIY lumânare

Duarable PC Mucegai Lumânare: lumânarea mucegai este fabricat din material plastic de înalta calitate.Se poate rezista la utilizare frecventă, datorită rezistenței sale la temperaturi ridicate și scăzute.

Helen Ceara Recomandata Temperaturi: 140°F la 167 °F grade.Temperaturi de peste 167 °F grade poate provoca scurgeri de lumânarea pe masă și dificultate în scoaterea lumânare din matriță.

Mulaj Perfect pentru DIY lumânare: lumânare face matrite-perfect pentru DIY.Este, de asemenea, un mare cadou pentru prieteni și copii care sunt interesați în manual de lucrări.Sfaturi: pentru a evita dificultăți în eliminarea mucegai înainte de aceasta trebuie să fie unse, iar temperatura nu trebuie să depășească 167 °F grade.

ai:4*4 / 4*6 / 4*8 / 4*10 / 4*15cm

Material:plastic

culoare:transparent

Conținutul Pachetului:

5 * instrument de luare a lumânare

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea element de imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este o afacere +/- 1-3cm.

Origine NC(de Origine)
Forma Alte
Material Plastic
dimensiune 4*4 / 4*6 / 4*8 / 4*10 / 4*15cm
Numărul De Model Matrite Lumanari

Produse similare