VÂNZARE FIERBINTE!!! 50-100buc/lot en-gros de 70-80cm 28-32 Cm naturale frumoase pene de păun ochii pentru haine DIY decorare

73.13lei

-11%

82.18lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: yzf r125 bike.

VÂNZARE FIERBINTE!!! 50-100buc/lot en-gros de 70-80cm 28-32 Cm naturale frumoase pene de păun ochii pentru haine DIY decorare decorare coada de păun pene Consumabile Meșteșug De pene de măsură între Inci și toate au "OCHI" pe ea așa cum se arată în lista imaginea de mai sus.Lungime: Aproximativ 70-80cm/28-32 cm

Material: coada de păun pene de Culoare: culoare naturala Cantitate: 50 buc/ 100buc

Câteva idei despre cum să folosiți Pene de Păun?Utilizați pene de păun pentru a adăuga accent și de semnalizare pentru casa ta.Găsi un mediu pentru a-vaze mari de podea și umple-l cu pene de păun.veți avea nevoie de destul de câteva pene în mod adecvat pentru a umple vaza, sau puteți adăuga eucalipt ramuri sau crengi pentru a umple în gol zone.Puteți adăuga culori de accent similare la bijuterie-tonuri în pene de păun în jurul valorii de camere de dumneavoastră pentru a completa pene.Crearea unei pene de păun Mardi Gras masca.Se aplică un strat subțire de ambarcațiuni lipici la gol masca de fata, care pot fi achiziționate de la orice magazin de artizanat.Folosind foarfece, tăiați capetele lungi de penele de păun, lăsând doar colorate sfaturi.Strat de pene de păun se termina pe fata masca, creând un frumos texturate uite.Lăsați adezivul să se usuce complet înainte de a purta masca.Creați un păun costum de Halloween, folosind pene de păun.Puneți o bucată de carton între straturile de fusta pe care doriți să le utilizați în costum.Loc o linie de ambarcațiuni lipici de-a lungul betelia fustei, și să apăsați câteva pene de păun pe lipici.Țineți pene în loc până la seturi lipici.Repetați acest proces până când ați creat o grosime de păun de Plată:

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

Shippment:

1)?HongKong Post și China Post??sunt noastra principala metoda de transport maritim.

2) timpul De procesare va fi de 2-3 zile după verificarea plății.?

3) Am doar nava de la Buvette.ro confirmat pentru adrese.Dacă doriți să schimbați adresa, pls e-mail-ne cu 24 de ore dupa ce ai facut plata.?

4) TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.?

5) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine în termen de 24 de ore.?

6) putem face picătură de transport maritim și trimite comanda la adresa clientului dupa ce ai facut plata.

7) Impozite și taxe ascunse nu sunt incluse în prețul de vânzare.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Retur:

1) Cumpărătorul trebuie să verifice pachetul primirea dată.Dacă pachetul daune timpul de transport de marfă, vă rugăm să refuze să semneze pentru pachetul și va fi întors la noi.?

2) Dacă aveți nevoie de schimb, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți reprezentant, să ne cunoaștem detaliat problema si trimite-ne niste poze pentru confirmare.Apoi a obține o adresă de retur.

3) nu putem primi pachete în cazul în care cumpărătorul returnează de către voi înșivă.Nu vom rezolva astfel de cazuri, cumpărătorul ar trebui să responsabilă pentru consecințele.?

4) Garanția acoperă înlocuirea sau repararea.

5) Toate NON-vânzător greșeală se întoarce de rambursare sunt supuse la 20% și re-stocare taxă și cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de returnare. (E. g.ai adus greșit model sau culoare greșită).?

6) Vom accepta NUMAI schimbul ambalajul original.

Garanție:

1) 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2) produsele Defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Feedback-ul:

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Nume De Brand zhemaodiainuo
Numărul De Model 635
Model Culoare Naturala
Material Pene De Păun

Produse similare