2021 Nou 3D DIY Forma de Stea Mucegai Silicon Cupcake Mucegai Ciocolata Mucegai Decor Muffin Pan Copt Stencil Tort de Decorare

0.87lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: silicon forma pentru a se coace, flori de mucegai silicon, lira, zongzi, Forma, mouse-ul silicon matrite, tort, 3d mucegai, bundt cake pan, ego-ul eco.

2021 Nou 3D DIY Forma de Stea Mucegai Silicon Cupcake Mucegai Ciocolata Mucegai Decor Muffin Pan Copt Stencil Tort de Decorare

Utilizare si Intretinere:

1. După prima și de fiecare utilizare, se spală cu apă caldă (diluat comestibile detergent) sau a pune în mașina de spălat vase.Nu utilizați produse de curățare abrazive sau spumă pentru a curăța.Asigurați-vă că gelul de siliciu este bine uscat înainte de fiecare utilizare și înainte de depozitare.

2. Silicon cupa ar trebui să fie deschis pe plat tava de copt separat în timpul coacerii.Nu lăsați niciodată mucegai friptură uscată, în caz contrar mucegai va fi prăjite și durata de viață va fi redus.În scopul de a obține cel mai bun efect de copt de produse coapte, o cantitate mică de anti-pata tava de copt cu ulei poate fi ușor pulverizat pe suprafața de silicon ceașcă înainte de coacere.

3. Atunci când prăjire este finalizată, scoateți întregul tava de copt din cuptor și puneți la cuptor produs de pe raft de sârmă să fie răcit până când complet rece.

4. Silicon școală cupe pot fi utilizate numai în cuptoare, cuptoare și cuptoare cu microunde, niciodată direct pe gaz sau electricitate, sau direct peste placa de încălzire sau sub grill.

5. Nu utilizați dreptul de a folosi un cuțit sau alte ustensile ascuțite pe cupa de silicon, nu poate fi apăsat, tras, s-au opus în mod violent

6. Mucegai silicon (din cauza electricității statice), este ușor de a absorbi praful.Atunci când nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp, cel mai bine este să-l pună într-o cutie și a pus-o într-un loc răcoros.

7. Nu se clătește cu apă rece, imediat după ieșirea din cuptor pentru a prelungi durata de viață!

Caracteristici:

Gol Pentagrama Silicon Ciocolata Introduce Mucegai

Material: Silicon

Caietul de sarcini: 22cm * 11cm * 0.3 cm (manual de măsurare, acolo va fi un pic de eroare)

Culoare așa cum se arată

Greutate: aproximativ 70g

Ambalare: paperback

Utilizări: zahăr artă flori tăiate, DIY de copt esențiale

Notă: 1.Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Toate dimensiunile sunt măsurate de mână, nu poate fi de 0,5-1 cm abateri.Vă mulțumim pentru înțelegere!

3.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

4.Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă servi.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pachetul Inclus:

1 x Forma de Stea Mucegai Silicon

Vă Mulțumesc Pentru Încrederea Ta Alegere !

utilizați 3 Matrite de silicon pentru patiserie
Numele Produsului Tort Fondant Matrite
Cerere Decorare Tort De Nunta, Cupcake, cookie-urile
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model CYS031, Tort 3D Bakeware Mucegai
Caracteristică Aprovizionat, Eco-Friendly
Pentru Mucegai Silicon Decorare Tort Instrumente
UTILIZARE 1 Matrite de silicon
UTILIZAȚI 2 Budinca De Ciocolata Matrite
Stil Decorare Tort De Instrument
Forma Forma De Stea

Produse similare