Doamnelor Pantaloni De Yoga Cu Benzi Reflectorizante Si Buzunar Mare Întindere De Trening Exercițiu De Fitness Jambiere Activewear Fata Yoga Pant

23.28lei

-34%

35.79lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: shein tricou, picioare blugi cu fermoar pentru femei, salopeta lunga, bumbac pantaloni de yoga fete, top peplum, petite pantaloni de yoga pentru femei, bumbac de yoga capri pantaloni femei, bootleg pantaloni de yoga pentru femei, blue yoga pantaloni femei, bumbac gri, pantaloni de yoga pentru femei.

Doamnelor Fitness Yoga Pantaloni Cu Benzi Reflectorizante Mare Întindere Și uscare Rapidă pantaloni de Trening

Caracteristici: 1.Sarcina la Zero, nici o presiune, de înaltă rezistență de protecție.evidențierea delicat si elegant.E evanghelia de prieteni de sex feminin.

2.Nici un inel de oțel, lumină și grațios, confortabil și confortabil.Confort fără opresiune.

3.Nu rigid catarama este mai convenabil, elastic curea de umăr previne în mod eficient a cădea, de înaltă calitate bumbac face să te simți mai confortabil.

4.mai respirabil, moale și subțire, piele naturala, confortabile flancuri, aduce nelimitat confort experiență.

5.Vă rugăm să consultați lista dimensiune cu atenție înainte de cumpărare.

Prezentare:

[Night sutien care alăptează în timp ce dorm] Rela x cu fir de metal în timp ce dormi!Unic de ridicare structura și smulge structura de colecta carne din lateral și din spate și ridicați-l în sus în timp ce trageți bustul.Cu 3-pas cârlig, puteți regla în funcție de prindere preferat, chiar dacă nu simți durerea, se poate de ferm a preveni sagging.Cu perna, sânii frumos sunt, de asemenea,◎.Realiza idealul bust!Se sprijină cu fermitate bust care curge de la stânga și la dreapta atunci când cotitură peste, reduce povara de pe piele piept și face mai ușoară alăptează.

[Bustul Noapte Bra] Fix bustul la o poziție mai bună în timpul somnului în fiecare zi pentru a preveni deformarea sanului, menține o bună forma corpului și de sprijin bustul pentru a preveni Cooper ligament la întindere și întărire a pielii.Poartă-l și somn va prăbuși!Chiar dacă te vei culca, vă puteți menține o figura frumoasa, asa ca va deveni în mod natural un bust frumos.

[3D corecție/spate frumusete] are un comprimat structura de la spate la piept, iar carnea de pe spate este ferm susținută de bandă de dantelă.Suprafața de sprijin este foarte largă, care acoperă întreaga parte și înapoi, reducerea neuniformității vă faceți griji despre.Spune la revedere de la centura marca!

[Confortabil de purtat], Folosind un material moale, cu o elasticitate ridicată, poti purta confortabil, fără strângere.Ea are, de asemenea, funcții de sudoare de absorbtie, uscare rapida, Antibacteria l și dezodorizare, așa că purta chiar și în timpul zilei! [Recomandat pentru toate tipurile de oameni] Pentru cei care nu sunt familiarizati cu sutiene, au obiceiurile de exercitii fizice, vă faceți griji despre etanșeitate, vrei pentru a forma un bust frumos, și doresc noapte, sutiene sau de noapte, sutiene, vom face mai ușor de utilizat.Este recomandat să efectuați bust de îngrijire înainte și după naștere.Acesta poate fi utilizat pe scară largă în yoga, gimnastică, sport, dans, exercitii fizice, interioară sau exterioară a purta, perioadă de hrănire în timpul sarcinii și somn.

[Asistență pentru clienți] magazinul Nostru oferă o garanție de un an de serviciu, așa că, dacă există o problemă cu produsul sau nu sunteți mulțumit cu produsul, ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate, dar vă rugăm să atașați numărul de ordine de cumpărare de înregistrare .Vă rugăm să ne contactați.

Informații despre produs: Sezon:Sezonul Patru

Gen:Femei

Majo r Materiale de:Nailon

Stil: Sexy și fermecător

Funcția: setarea de Bază, anti-lumină de funcționare și anti-șoc

Detalii stil: fără sudură/dintr-o bucata

Fără Sudură: Da

Cum să se spele:spălare de Mână Rece

Ceea ce veți obține:1Bras

Pachetul include:

1 x maternitate lenjerie

Dimensiune NE-a UNIT UE Talie Șold Lungime XS 4 8 34 56cm/22.05" 72cm/28.35" 84cm/33.07" S 6 10 36 60cm/23.62" 76cm/29.92" 86cm/33.86" M 8 12 38 64cm/25.20" 80cm/31.50" 88cm/34.65" L 10 14 40 68cm/26.77" 84cm/33.07" 90cm/35.43" XL 12 16 42 72cm/28.35" 88cm/34.65" 92cm/36.22"

Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Origine NC(de Origine)
Tip De Închidere Talie Elastic
Pantaloni Lungime Lungime Completă
Material BUMBAC
Tesatura Tip Batic
Numărul De Model Yoga
Gen Femei
Tip Sport Yoga
Nume De Brand ISHOWTIENDA

Produse similare