Incalzeste Curling Tija de Susținere Fără Căldură Bucle Panglică de Păr Role de Dormit Moale Bentita de Par Bigudiuri de Par DIY Instrumente de Styling

14.63lei

-40%

24.41lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: verde curling panglică, doamnelor role încălzite, mare incalzeste bucle, ondulatorul de par, incalzeste stil de păr, pentru role, roșu permanent tije, parul brus plastic, massag cu role, rapid incalzeste bucle.

Caracteristici:

1. Curling panglică este fabricat din bumbac.Acesta poate fi reutilizat pentru o lungă perioadă de timp.Și de a face parul sa arate si sa se simta minunat.

2. Incalzeste curling panglică își propune să ofere un blând curling metoda pentru parul tau.Spune la revedere de la pauze și varfuri despicate, și spun salut la un par sanatos.

3. Un timp suficient de par clip pot fi bine fixate, foarte potrivit de gros, rare, păr creț sau drept.Marginile rotunjite și suprafața netedă nu se va trage sau deteriora parul.

4. Purta ondulator bentita pe cap o bentiță.Puteți răsuci pe partea de sus, sau de a repara o parte cu o bentiță ca o coada de cal, și apoi înfășurați-l pe cealaltă parte a curling bandă la uscat sau ușor umed de păr, și de a folosi o bandă pentru a asigura banda elastica in partea de jos.Asigurați-vă că să-și încheie bine și să înceapă de la partea de sus a capului.Se poate sta pentru o oră sau două în timpul zilei, atunci când parul este usor umed, și poate sta peste noapte, atunci când parul este usor umed sau uscat.

5. Aceste modă agrafe de par pot fi folosite în diverse ocazii, cum ar fi petreceri aniversare, banchete și uzura de zi cu zi.

Descriere:

Încălzire ondulator bentita, leneș bigudiu set.

Încălzire bigudiu, potrivit pentru cele mai multe fete coafuri, se reduce focul deteriorarea parului.

Evita încurcat și părul dezordonat.

Nu va interfera cu somnul atunci când purtat.

Caietul de sarcini:

Nume produs: ondulator + 2 buc de păr bucle + 1 buc clip

Produs material: spuma + plastic + pânză

Dimensiune produs: 3x100cm

Produs net în greutate: 55g

Produs greutate brută: 55g

Produs metodă de ambalare: OPP ambalare

Pachetul inclus

1 x Ondulator

2 x Legături de Păr

1 x Clipuri

Nume De Brand A construi socialismul cum
Material Plastic
Aplicabile păr Toate
Cantitatea 1 buc
Tip De Element 20
Type2 rizador pelo ondas pacat ca
type1 bigudiu de păr role de păr
Tip Bendy Role
Origine NC(de Origine)
dimensiune 50*6*2cm

Produse similare