Cablu USB mușcă Protector de Animale Desene animate Drăguț Acoperi Proteja de Caz pentru Iphone cablu Casti cablu prietenii Telefonul Decor Sârmă

0.48lei

-69%

1.56lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cabl usb, ide la usb, adl iphone battery, cititor de amprente usb, m2 ssd, sac de aparat de fotografiat, hd ssd, conductă de sârmă, marmura murală, earphon.

Descriere:

DRĂGUȚ și ADORABIL - setul include 12 cablu de încărcare musca: pește, tigru, arici, porc, piele de aligator, veveriță, orca, câine, pisică, iepure, sigiliu și panda.De asemenea, vine cu un reutilizabile de blocare zip pack.

APLICAREA pe scară LARGĂ - Aceste animale încântătoare cablu mașini de ștanțat sunt o modalitate foarte bună de a proteja conectați capetele de cabluri.Sunt compatibile cu iPhone, iPod, iPad, power bank, Android și încărcătoare.

UȘOR DE UTILIZAT - pur și Simplu introduceți cablul în partea inferioară slot de fiecare cordon protector, asigurându-vă că acesta este fixat.Fiecare muncher este făcut de calitate, durabil PVC si silicon.

EXTINDE VIATA CABLU - Cu ajutorul acestor încărcător protector prieteni, vă păstrați încărcătorul cablurile de la obtinerea uzat sau deteriorat.Setul este potrivit pentru conectori de maximum 8-10 mm.

MARE PENTRU GIFTING - Cum poate cineva rezista aceste super-drăguț munchers?Surpriza unui prieten sau coleg de astazi cu acest irezistibil de animale încărcător set protector, care este sigur de a fi un hit instant!

Unele cabluri, cum ar fi de încărcare de telefon cabluri și mufe pentru căști, sunt predispuse la uzura mai ales dacă ei merg peste tot cu tine.Tot ce-și-mai departe nevoie de o taxă pe cabluri, le deteriora, ceea ce poate fi foarte periculos.

Noile încărcătoare poate costa mii de dolari, în special pentru gadget-uri scumpe ca smartphone-uri.În loc de a cumpara noi cabluri, de ce nu prelungi durata de viata a acestora cu un cablu protector?

Cu Animale Cablu Protector, vă păstrați lucruri drăguț și a vă proteja de încărcare cabluri de uzura!

Nu mai trebuie să vă faceți griji despre dvs. de încărcare cordoane de a lua o bătaie, chiar dacă în mod constant încărca dispozitivele mobile.Cu 12 piese in acest minunat set, nu e mai mult decât suficient cablu de protecție pentru toate cablurile.

Distracție nostru și pline de culoare de animale sunt o modalitate de luminos pentru a păstra dvs. de încărcare cabluri de îndoire până se rup.Veți fi capabil de a încărca telefonul, pentru a asculta muzică și a naviga în timp ce sunteți de încărcare fără subliniind fragile cabluri.

O bucată de măsuri 0.6 x 0.7 x 1.4 cm și cântărește 0.2 oz, făcându-l ușor de a transporta în jurul valorii de în pungi și pachete fanny.Compact, ușor și portabil, nostru dragut munchers sunt ideale pentru călătorii de afaceri și de familie excursii.

Caietul de sarcini:

Bobinaj tip: normal cablu de date

Material: Ecologic din PVC moale de cauciuc

Caracteristici produs: animal de modelare

Produse aplicabile; cablu de date interfață

Culoare: o varietate de forme

Pachetul Inclus:

1*Animale Cablu Protector

Origine NC(de Origine)

Produse similare