Racii catcher Pliabil Momeala Exprimate Plasă Capcana Portabil de Pescuit Net de Aterizare Creveți Cușcă pentru Pește, Raci, Crabi Plutitoare Cerc

31.42lei

-41%

53.27lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: plase de pescuit float, mic crab momeala, capcana soareci, homar capcana, pescuit catcher, senior golden retriever, pasăre net capcana, momeala languste, ușa dop de aspirație, pește net capcana.

UȘOR DE UTILIZAT - automate telescopice de pescuit creveți capcană, comod și simplu, nu este nevoie de instalat,ușor de utilizat.Doar trageți șir pe partea de sus și de pe net va fi deschis în mod automat.

De ÎNALTĂ CALITATE - plasă de pescuit capcana cu 360° design, plasă de confectionata din nailon de înaltă precizie, mai puține daune și mai mult pește.

PLIABIL - Realizat din material elastic, acesta poate fi pliat în dimensiuni mici, usoare si portabile.

DURABILE, de calitate și durabile din sârmă de oțel de sprijin, butonul device-net pliere atunci când este apăsat.

COMPATIBILITATE - net capcana este potrivit pentru apă sărată și apă dulce, mare pentru prinderea racilor, mirosit, crab, homar, minnows, creveți și languste.

dimensiune: 25 x 25 x 45 cm

Material:material Țesut

culoare:negru

Conținutul Pachetului:

1 x cușcă de Pescuit

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Material Țesute material
dimensiune 25 x 25 x 45 cm
Culoare negru
Origine NC(de Origine)

Produse similare