Damasc Model din Oțel Inoxidabil Pliere Ras Spide Rosewood Cereale se Ocupe de Bărbați Faciale aparat de Ras aparat de ras Drept Titular Dropshiping

45.48lei

-50%

90.96lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: cuțit de ras, blade fusion, barbati aparat de ras, aparat de ras stand, qshave ras perie titular, bărbați straight edge razor, aparat de ras de ras, ușa aparate de ras, mâner rabatabil aparat de ras de ras, mașină de tuns philips.

Returnare Și Rambursare:

1) Dacă sunteți nemulțumit cu produsul,va rugam sa ne contactati pentru o restituire sau retrimite.cumpărătorul să plătească pentru taxele poștale de returnare privind starea reveni în starea de sunet: 2) Produsul trebuie să fie în noi, nepurtate condiție fără modificări fizice,cum ar fi zgârieturi sau eliminat link-uri.Dacă găsiți orice defect în produsele noastre, vă rugăm să ne contactați serviciul clienți în termen de 7 zile de la primirea produsului. 3) elemente de Returnare nu trebuie să fie utilizate sau au vreun semn de abuz sau deteriorarea intenționată. 4) Cumpărătorul este responsabil pentru toate taxele de returnare.

Feedback-ul:

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente. 2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi. 3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice problemă până la a face să vă mulțumiți cu noi.Vă mulțumim pentru înțelegere! 4) sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Buvette.ro!

Informații de Contact:

Expres check: +8618756033906 Whatsapp: +8618756033906 WeChat: Wei Han adresa de e-Mail: [email protected] PS: Dacă aveți achizițiile în vrac și picătură de transport maritim de afaceri are nevoie, puteți să contactați serviciul clienți pentru prelucrare, vă mulțumesc pentru sprijinul dumneavoastră

Origine NC(de Origine)
Tip De Element Aparat de ras
Gen De sex masculin

Produse similare