DIY Personaliza Imagine Logo-ul Spuma de Memorie Ergonomie Mouse Pad Pad Tastatură Încheietura Restul de Sprijin pentru Munca de Birou

40.29lei

-5%

42.84lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: sexy anima mouse pad, mat mouse-ul, tastatura palm rest, gamer mause pad, mouse pad personalizat, tastatura încheietura restul spounge, mare mousepad, kda mouse pad, gamer încheietura restul tastatura, mause.

Descriere:

1.Făcut de confortabile din spumă cu memorie și soft & smooth & respirabil material pentru tampoane. 2.Anti-alunecare de cauciuc metru și cu ușurință revine la forma inițială odată ce ați elimina presiunea. 3.Forma ergonomica design, foarte confortabil pentru o lungă perioadă de timp tastarea și vă împiedică de la obtinerea carpel tunnel. 4.Îmbunătăți mâna și încheietura mâinii postura, pentru a evita comune și încheietura mâinii probleme și eliberarea coatele și umăr stres pentru timp de ore de utilizare pe calculator. 5.Special conceput pentru utilizarea cu tastaturi, ajuta la ameliorarea durerii și dureri de dactilografiere calculator.Ajută la prevenirea RSI (Repetitive Strain Prejudiciu). 6.2-în-1 Wrist Pad:Ideal pentru viata de zi cu zi și de muncă.Potrivit pentru jucători, lucrătorii de birou, scriitori, editori, designeri, studenți și alte persoane care lucreaza mult timp la laptop-uri sau computere.Pachet : 1 X Keyboard wrist pad 1X Mouse-ul încheietura restul Notă : Bine ati venit pentru a personaliza tastatura pad,imagine nevoie de:200dpi,format jpg,45x13cm,multumesc!

Mai Multe Culori Disponibile

Dacă vă place modelul de mai jos, vă rugăm să lăsați numărul în ordine, mulțumesc

Povestea De Brand

Guangzhou Isetta I. E. C. Co., ltd.Toate originale internaționale renumite brand, cu străin de comerț B2C e-commerce funcționare, ca de bază de afaceri, se concentreze pe managementul calității, marketing de rețea, construirea de brand, și managementul lanțului de aprovizionare.Compania domeniul de activitate acoperire globală, Isetta brand de produse vinde bine în Europa, America de Nord, America de Sud și alte piețe internaționale.Companiile de platforma de operare, cum ar fi alibaba, eBay, Buvette.ro; Principalele digitale produse de protecție, după 17 ani de cultivare, ceea ce duce produs a înființat un fișier în același sector de activitate într-o poziție de conducere, de-a lungul anilor a fost de a oferi clientilor cu produse de calitate - facem tot posibilul, au fost pe drum!

Feature5 Durabil, Confortabil și Ameliorarea Durerii
Feature6 potrivit pentru Laptop Calculator de Birou Acasă
En-gros Da
Origine NC(de Origine)
Picătură de transport maritim Da
Nume De Brand Isetta
Personaliza Suport DIY personaliza, Vă rugăm să ne contactați
Pachet Da
Facilitate4 Ergonomic Mouse Pad cu Încheietura Restul de Sprijin
Stil cu Încheietura Restul
Feature1 Tastatură Mecanică Încheietura Restul Pad
Numărul De Model Isetta
Feature2 Confortabil, Ergonomic Memorie Burete Pad Joc
rezistent la apa Da
Feature3 Mouse pad cu încheietura restul pad
Produse De Stare STOC
Material Cauciuc

Produse similare