2 buc Hallux valgus de îndreptat material gel de inflamație la picior deget de la picior corector pad protector instrumente pedichiura picior de îngrijire

4.33lei

-49%

8.65lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: toenail incarnate oțel, brayer cu role, black butler manga, aluminiu racleta, tesatura, hifi studio, bjd manga, pepinieră de imprimare tesatura, frizer ascuțite, kit de întreținere hp.

Descriere

1. Inflamație la picior Corectori pentru Inflamație la picior de Aliniere și Inflamație la picior de Corecție, fara interventii Chirurgicale

2. Inflamație la picior Deget de la picior Maneca creează o barieră între inflamație la picior (degetul mare in comun) și pantof.Ultra subțire inflamație la picior corector este de numai 1 mm subțire, făcându-l ușor și confortabil de purtat în orice pantof în timpul perioadelor de repaus sau activitate intensă.

3. Această inflamație la picior corector ușor repoziționează degetul mare înapoi la mai mult de aliniere naturală a ajuta pentru a îmbunătăți dvs. de echilibru si de mers.Inflamație la picior Maneca este mare pentru rularea, mersul pe jos și oameni care doresc să rămână activi.

4. Acest tratament, fara interventii chirurgicale funcționează prin eliberarea încet construit tensiune și ameliorarea durere.Dacă sunteți în căutarea pentru o alternativă la interventii chirurgicale invazive sau atele rigide, atunci acest lucru este cel mai bun inflamație la picior corector pentru tine.

Detalii dimensiuni:S,M,L

Pachetul inclus

1 Pereche (2 buc)

Notă

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-2-3% de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Tip Mână-Picior Fișier
Origine NC(de Origine)

Produse similare