Car & Fereastra Tentă Ceramice De Sticlă Cuptor Lamă Racletă De Plastic Mâner De Ras Racleta Geam Ceramic Cuptor Fereastra Nuanțare Instrument Lama

17.35lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: film racleta, alamă geam racleta, ceramica cuptor racleta, cauciuc racleta, curățați fereastra racleta, cuptor de sticlă, racletei băii de, fereastra de siliciu racleta, ștergător de podea, lamă racletă.

Plită ceramică racleta, plită ceramică racleta pentru cuptor, aragaz racleta cu lame din otel inoxidabil si plastic pentru plită ceramică, curat pentru plita cu inducție, racleta de bucătărie și cuptor cu plită ceramică curat ✔ 2 IN 1 CERAN PLITĂ RACLETA - timpul de economisire a ras de dezizolat cu folie de plastic și metal lamele pot satisface cerințele dumneavoastră diferite.Plastic lama este ascuțită, dar în condiții de siguranță și nu zgâria suprafața.Lama de metal pot elimina mai multe pete dificile. ✔ CONFORTABIL CURAT: Nostru racleta instrument de curățare are o ergonomic curbat și non-alunecare mâner de design.Acesta este mic și ușor de manevrat și oferă confort și control.Face curățenie mai ușor și mai sigur. ✔ MULTIFUNCTIONAL SHOTTING INSTRUMENT: Cu aceasta racleta instrument de ștergere, decalcomanii, autocolante, lipici, etichete, vopsele și nuanțe pot fi eliminate de la ferestre, pereti, masini, gresie, faianta, podele și sticlă.Se poate elimina, de asemenea, resturi de alimente de pe cuptoare, sobe și sticlă plite. ✔ Curățarea în condiții de siguranță racleta instrument: butonul de siguranță de pe ambele maluri ale racletei asigură o bună stabilitate a structurii.Și dublu scop racleta este echipat cu capace de siguranță, care sunt convenabil pentru depozitare și pentru a preveni reduceri accidentale pe sine. ✔ Ușor de utilizat: trebuie doar să slăbiți butonul de pe racleta și demontați capacul superior pentru a înlocui cu ușurință lama.În plus, vă recomandăm să aveți grijă deosebită când înlocuiți lama de metal.Dimensiuni:11x4.5 cm/4.33x1.77" Lama Latime: 4cm/1.57"

Material Plastic
Tip Computerul Perie
Origine NC(de Origine)
Stil Mână
Numărul De Model EP79, Plită ceramică raclete
Utilizare Pan
Caracteristică Eco-Friendly

Produse similare