Multi Stil Ciclism Vesta Barbati Echipă Clasic Sport în aer liber, Biciclete de Munte de Vară fără Mâneci Biciclete Haine Ciclismo MTB Purta

57.12lei

-40%

95.20lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: reflecta vesta, ciclism vesta vind, de sex masculin ciclism vesta, ciclism vesta de biciclete ciclism fără mâneci, mtb vesta, void ciclism vânt, de lux barbati trening, Vest, tastatura corsair, bicicleta mtb.

Service post-vânzare

1、Transport

▲Pachete Noi, de obicei, trimite-l în termen de 3 zile. ▲Vă recomandăm să utilizați Buvette.ro oficială de transport, timpul de Livrare: 15-25 zile lucrătoare(cu Excepția cazurilor de forță majoră),cele Mai multe țări transport gratuit. ▲informații de logistică de urmărire atunci Când vă cumpărați un produs, puteți interoga pachetul de informații pe pagina de comanda sau pe Global Logistics site-ul de Urmărire. ▲Vom lucra pe tot parcursul anului (cu excepția festivaluri importante: Festivalul de Primăvară, Ziua Internațională a Muncii, Ziua Națională). ▲În cazuri speciale, vă rugăm să contactați serviciul clienți, vom prelungi perioada de protecție.Dacă nu ați primit bunurile, nu vă faceți griji, va Vom returna banii.

2、Revine

▲ Vom accepta returnarea în termen de 3 zile de la primirea mărfurilor(nu afectează secundar de vânzare, pentru a Păstra elementele curat și neutilizate,nu scoateți eticheta.), Reveni acceptat dacă e problemă de calitate sau gresit articol trimis, vom plăti orice preț. ▲ în afară de aceasta, costurile de returnare sunt suportate de către cumpărător, Inclusiv dimensiunea greșit aleasă de către client,va Vom returna banii atunci când vom primi bunuri.

3、sa ne Contactati

▲ Putem proiecta și de a face orice ciclism jersey(T-shirt), Suntem un producător profesionale de ciclism de îmbrăcăminte.Aveți nevoie,vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie de ea. ▲ Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați .astfel încât să putem face tot posibilul pentru a rezolva orice problemă care ar putea apărea imediat,toate mesajele vor fi răspuns în termen de 24 de ore, vom face noastre cele mai bune pentru a aduce o bucurie de cumpărături expericence cu noi.

4、Feedback-ul

▲ ta satisfction și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.vă rugăm să lăsați postitive feedback-ul și stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. ▲ Satisfactia dumneavoastra este cel mai valoros lucru pe care îl urmăresc,Dacă aveți orice întrebări sau nemulțumiri, ne puteti contacta.Ne va ajuta în mod activ și să-ți dea un răspuns satisfăcător.

Origine NC(de Origine)
Gen BĂRBAȚI
Caracteristică Anti-Pilling, Anti-Psihiatru, Anti-Rid, Respirabil, Iute Uscat, Windproof
Numărul De Model Vesta-004
Material Poliester, Spandex
Tip Sport Ciclism
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Nume De Brand DOWNORUP
Metode De Vânzare Fabrica De Vânzări Directe
Îmbrăcăminte De Tip Vest
Tesatura Tip Postav

Produse similare