Poliester Caine De Talie Mica Rochie Teddy Carouri Îmbrăcăminte Pentru Animale De Companie Stil Clasic Model Imprimat Haine Pentru Câine Mic

17.14lei

-37%

27.61lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: materiale de rochii de vara, ropas para cachorro, rochie de câine, rochie de vara femei, legăturile animale de companie, rochie de vara, pentru labrador, câine, produse pentru animale de companie câine haine, câine mare salopeta.

Informații dimensiune:

Dimensiune Bust Înapoi Recomanda Greutate

XS 30CM 20CM 0.7-1.5

S 35CM 25CM 1,5-2,5 KG

M 30CM 40CM 2.3-3.5 KG

L 45CM 35CM 3.5-4.5 KG

XL 50CM 40CM 4,5-5,5 KG

Acest câine haine rochie marimea este recomandat să fie mai mare decât dimensiunea de câine 2cm - 3cm

Despre Ambalare:

1.Toate produsele folosesc ambalaje standard, de obicei, vom folosi spuma pungi pentru pachetul de produse.

2. Vom verifica cu atenție ordinea și pachet pentru a vă asigura că totul este în stare bună înainte de expediere-l afară.

3. Ambalajul poate fi ușor deteriorate în timpul lung de procesul de transport, dar aceasta nu afectează eficacitatea produselor noastre.Dacă într-adevăr întâlni pachet daune vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom fi prima dată să se ocupe cu tine după ce a văzut informații.

Despre Transport:

1.Vom trimite comanda in 2-5 zile lucrătoare, și este nevoie de aproape 7-40 zile din China pentru tine.

2.După cum știți, timpul de livrare depinde de compania de transport maritim, aerian linie, personalizate și oficiul poștal local, astfel încât nu suntem în stare să-l controleze cu precizie.

3.Dacă coletul nu a ajuns în timp de așteptat, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom urmări și mâner-l cu tine.

Returnare Și Rambursare:

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3.Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Buvette.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4.Mai jos situația nu acceptă politica de rambursare:

1) Clienți comandat gresit produse.

2) Produsele deteriorate în mod artificial de către clienți

3) Părțile lipsă de clienți

Altceva:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv sunt destul de utile pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice sugestii cu obiecte sau servicii,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Model Carouri
Origine NC(de Origine)
Sezon Primavara/Vara
Tip Câini
Material Poliester

Produse similare