Telescopic Chiuveta Raft Săpun Burete De Scurgere Raft De Depozitare Coș De Sac Robinet Suport Reglabil Baie Titularul Chiuveta Bucatarie Dotari

40.81lei

-34%

62.75lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: coșuri de depozitare, bucătărie organ, cutie raft, rola chiuveta rack, chiuveta de bucatarie, baie shelv, chiuveta, baie chiuveta, baschet topit, coș de jucării.

Caracteristici Principale

Elastic de Lungime pentru cele Mai Chiuveta

Telescopic burete titularul adoptă o umanizat mobile retractabile dispozitiv, astfel încât să puteți adapta la diferite dimensiuni de pătrat plat chiuveta, liber regla lungimea.

Două-in-One Caddy

Acest caddy se potrivi cele mai multe din bucataria ta provizii.Designul compact, nu ocupă o mulțime de spațiu, dar ordonată a stoca bureți, detergent de curățare perii, cârpe, etc., și un bar prosop pentru a menține materialul uscat, ceea ce face bucătăria dumneavoastră curat și ordonat.

De ventilație și Drenaj

Deschis și gol design permite apei să se scurgă rapid, perfect pentru bucatarie organizarea de bureți, perii, cârpe de vase și instrumente de bucătărie.Chiuveta rack va păstra ustensile de departe de apă murdară în piscină și pentru a preveni bacteriene de creștere.

Capacitate Portanta Puternic

De stocare expandabil de golire coș raft confectionat din material PP caracteristici capacitate de rulment bun, nici o deformare, și este mult mai stabil și nu se agită, care poate stoca mai multe produse la o dată.

Nici un Prejudiciu la Chiuveta

Nu există nici o perforare de design, fără găuri, fără daune la chiuveta, potrivit pentru chiuvete de diferite dimensiuni.Umanizat design, ușor pentru a elimina și se spală.

Caietul de sarcini

Material: PP

Greutate produs: 200G

Conținutul Pachetului: 1 X Telescopic Chiuveta Rack

Dimensiune Produs

Notă

1: din Cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

2: din Cauza diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată în imagine.

Suport Dropshipping
Origine NC(de Origine)
Material PP
Nume De Brand isfriday

Produse similare