Cleqee P1920B 30BUC Test Duce Înapoi Sonda Kit 4mm Banana Plug de Aligator Clip Duce cu Sârmă Piercing Sonde Auto Repararea

38.90lei

-20%

48.64lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ac sonda de test, copilul banana perie, înapoi sonda, multimetru cu sonda de test, multimetru cu sonda kit, multimetru înapoi sonde, amprobe test conduce, logica digitale sondă, banane clip de păr, Banană 4mm.

Caracteristică

1. Înapoi sonda de test medwow sunt de cupru cabluri flexibile.Clipsurile sunt realizate din aliaj de cupru material.Lungime cablu: 3.3 ft.Curent nominal: 5A.Mufă banană: 4mm.

2. Cinci culori înapoi sonde sunt realizate din oțel inoxidabil și pot fi cu ușurință măsurate la trei unghiuri diferite.Cu ac din oțel inoxidabil este de numai 0,07 mm.Acesta poate fi ușor de pătruns pentru a măsura atunci când este non-distructivă.Trei diferite probe unghiuri pot întâlni diverse testări.

3. Sârmă piercing sonde cu capace (de siguranță de tip) poate fi conectat cu ușurință cu 4mm banana plug de testare conduce.Perfect pentru sârmă piercing.Nu este nevoie să se dezbrace de pe cabluri și nici o deteriorare a cablurilor.Textură non-alunecare, design îmbunătățește confortul dumneavoastră.Fiabilitate ridicată și durată lungă de viață.Lungime sonda: 20mm.Tensiune: 30V.

3. Coada de aligator clipuri pot fi perfect conectat cu banană 4mm prize. 5 culori face mai ușor pentru a le distinge în timpul testării.Maxim de deschidere: 15mm.Tensiune de curent: CATII 300Vac/15A.

4.Funcția : 30PCS multifuncțional spate sonda kit pot fi folosite nu numai pentru diagnosticare auto, testare si reparatii, dar, de asemenea, în laboratoare de fizică, școli, case și industrii.Sondele pot introduce cu ușurință în conectori auto și de a folosi pe conectorii cablajului, injectoare si senzori auto.

Certificare Nici unul
dimensiune 1M cable
Nume De Brand CLEQEE
Numărul De Model P1920B
Output Type CAT II /300V, 15A
Stil electrice de testare conduce kit
Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile ELECTRICE

Produse similare