Flori de Patch-uri Auto-adeziv Broderie de Fier Pe Autocolante Pentru Îmbrăcăminte Aplicatiile PatchesFor Rucsaci Parches Bordados Naszywki Swe

5.80lei

-20%

7.27lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: tesatura patch, broda patch, fier stick, flori de patch-uri, pământ de fier pe, tesatura poplin, sweing fir, lipici tesatura, luna patch, haina patch-uri.

Frumoasă broderie flori autocolante, care pot fi lipite direct, cu o bună aderență, pentru a decora telefoane mobile, calculatoare, agende, haine, portofele, ghiozdane, etc.

Patch-uri sunt folosite pentru a decora elemente care trebuie să fie curățate.Este recomandat să coase și să le consolideze pentru a preveni-le de la care se încadrează după spălare.

Memento prietenos

Acorde o atenție la magazin, da satisfăcătoare de produse, se colectează produsele pe care le plac, și trimite cadouri frumoase de la comanda.Nu mulți până la sfârșitul anului.Așteaptă cu nerăbdare să vă servesc.vă doresc o viață fericită!

Instrucțiuni

☺ Directe inserați codul ☺Fier de armare (Dupa spalare este lipit, pentru a regla de fier la 150 ° C pentru a preveni firul de brodat de a fi arse de temperatură înaltă.Acoperi broderie patch-uri cu o cârpă de bumbac.Repetați de călcat, timp de 10-15 secunde și așteptați pentru răcire pentru a atinge o firma de efect ☺Ac armare (selectați mai multe puncte pentru armare cu acul fir de dupa paste.Neted sau aspru țesături sunt recomandate pentru a fi armat cu fir ac) ☺Lăsați-l la mama. (Hei)

Despre siguranța

①Follow instrucțiunile, vă rugăm să acorde o atenție la temperatura de fier ②Children, vă rugăm să completați operațiune sub îndrumarea părinților ③Those fără nici o mână-a făcut experiența trebuie să fie ghidat de către persoanele relevante

Notă

Din cauza la lumină în timpul fotografierii, nu va fi ușoară aberatiile cromatice, și ecran este diferit, acolo va fi, de asemenea, aberatiile cromatice.Vă rugăm să consultați proiectul actual.

Cum să utilizați Pasta direct sau fier sau de mână cusatura
Caracteristică MANUAL, Eco-Friendly
Tip de en-Gros No
Broderie folosi autocolante Decor de reparare lacune anticearcan
Numărul De Model LX023
Tip De Produs Patch-uri
Origine NC(de Origine)
Technics Brodate
Caietul de sarcini 1 style/package
Adeziv Auto-adeziv
Livrare ambalare -Umezeală material plastic
Setați Tipul No
Broderie material De înaltă calitate, firul de brodat
Stil Stick-Pe
Plasture autocolant stil Flori plasture autocolant
dimensiune As shown
Numele Broderii Fine autocolante

Produse similare