Electric Gooseneck Fierbător Controlul Temperaturii se Toarna Peste Ceainic cu Lingura

59.41lei

-40%

99.05lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: electric gooseneck fierbător, kettl, pentru ceainic, gooseneck ceainic, ceainic de portelan, ceainic aragaz de sus, instrument de atelier, sănătate oală, pourer, coaja de portocala.

Descriere:

Acest ceainic corpul este fabricat din oțel inoxidabil de calitate și are un triplu stratificat de bază (oțel inoxidabil, aluminiu, oțel inoxidabil).Toate acestea contribuie la crearea unui element care vă veți bucura de o lungă perioadă de timp.

Unic gooseneck design vă permite să se toarnă apă cu precizie, fără a compromite pe o suprafață netedă și rapid fluxul de apă.

O construit în termometru este un plus foarte util.Veți fi acum în măsură să vă păstrați cu ușurință evidența atunci când fierbe apa și a se asigura că ajunge la temperatura perfectă.

Mânerul are un capac de cauciuc.În acest fel puteți să ridicați mânerul până când apa clocotita și să fie sigur că nu va fi ars.

Deține 1.2 L. Aragaz, Gaze și Inducerea în condiții de siguranță.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 256x280x155mm / 10x11x6.1 inch

Pachetul Include:

1 Bucată Gooseneck Plită, Fierbător De Apă

1 Bucată De Oțel Inoxidabil Lingura De Cafea

Notă:

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină,culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Nume De Brand MagiDeal
Origine NC(de Origine)

Produse similare