2021New Auto Bara Spate Portbagaj de Protecție Autocolant PENTRU bmw e53 mazda 2 volvo v50 renault megane 4 bmw x3, bmw x1 dacia sandero

37.65lei

-20%

47.08lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: senzorul de oxigen volvo s80, sandero, suzuki hayabusa albastru, 3d pernă pentru gât, dacia duster, renault megane 3 spoiler acoperiș, instrumentul de diagnosticare renault trucks, renault megane 3 grandtour spoiler, Renault, volvo s40.

Caracteristică: Materialele: silicon de Înaltă calitate material polimer, căldură /frig, rezistență, rezistență la abraziune, anti-îmbătrânire, rezistent la apă & rezistent la raze UV.El: Goog Căutarea, Flexibil și Non-alunecare de suprafață design, Instrucțiunile: Ușoară D. I. Y instala în 5 minute Caracteristici: Cost efectiv proteja masina barei de protecție spate atunci când încărcarea descărcarea bagajelor, alimente, cutie de instrumente și așa mai departe, ACESTA previne zgârieturi urâte și oferă anti-derapare.De asemenea, acesta poate fi folosit pentru a acoperi orice existent zgârieturi, vopsea daune.Notă: vă Rugăm să vă asigurați masina ta barei de protecție spate se potriveste bara de pază înainte de cumpărare.Descriere: 1. De înaltă calitate anti-racla de cauciuc cu suprafață mată, este moale si puternic 2. Groove design și funcție anti-alunecare, pentru a preveni care se încadrează de lucruri pe care le pune temporar 3. Acoperi existente zgârieturi și previne mașină de uzura, zgârieturi, zgârieturi vopsea etc... 4. Se potrivesc Perfect, ușor de instalare 5. Decora masina de aparențe, de a face masina ta special și unic 6. Dimensiune:(L*W): 90x8cm/35 x 3 inch Cum să instalați acest element? 1.Găsi corect instala poziție, înainte de a scoate banda folie de protectie pe produse. 2.Curățați suprafața de poziția de Instalare pentru a se asigura că acesta este curat și fără ulei, vaselină și ceară și așa mai departe. 3.așezați elementul de pe poziția exactă cu atenție,Paste garnitura,apăsați-l pentru a asigura o bună aderență. 4.vă rugăm să nu se spele masina ta în 24 de ore,astfel încât acesta poate fi cel mai bun bond putere. 5.te rog căldură bandă adezivă sub articol pentru a Crește viscozitatea dacă aveți uscător de păr fierbinte. (casetele afectate de vreme, temperatura)

Element De Lungime 90cm
Origine NC(de Origine)
Model OEM
Tip De Material Cauciuc
Lățime Produs 8cm
Tip Adeziv Sticker
Înălțime Element 0cm
Design Cuvinte
Numele Modelului Portbagaj bandă de protecție
Categorie Autocolante
Tip De Autocolant Autocolante Creative
Tip De Element Autocolante
Autocolant De Plasament Portbagaj
Articol Diametru 0cm
Ambalare Nu Este Ambalat

Produse similare