Solid Pernă De Catifea Acoperă Arunca Acoperă Pernă Moale Premium Perne Perna Caz Pentru Canapea, Pat, Scaun Perne De A Introduce Perna Caz

23.19lei

-31%

33.62lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: canapea capac în formă de l, canapea de colț acoperi, pentru Canapea, capac pentru scaun canapea în camera de zi, fotoliu protector, cuvertura pentru canapea, acoperă-l cu canapea, 6 locuri, canapea de acoperire, am loc, canapea capac rosu.

MATERIAL

De înaltă calitate de Catifea

Vă veți simți imediat că aceste prime Catifea Pernă Acoperă sunt mai Moi si Mai Confortabile Acoperă Disponibile imediat ce le atingi

DIMENSIUNE

18"x18"/45cmx45cm.

DOAR 1 BUC PERNĂ.NU SE INTRODUCE.

Design

1.Va Place Speciale Fermoar Invizibil Design, care ajută pentru a Ascunde Ultra Alunecare Lină cu Fermoar, care Îmbunătățește și mai mult aspectul Elegant.

2.Decorative moderne fermă husele pernelor sunt atent concepute pentru a cu adevărat adăuga un sentiment de lux frumos spațiu de locuit și sunt foarte confortabile

CERERE

Aceste fete de Perna sunt Ideale pentru a accentua sau de a se Potrivi Culorile de pe Canapeaua ta, Canapea, Pat, Scaun sau Scaun de Dragoste, indiferent dacă acestea sunt în Camera de zi, dormitor, Bucătărie sau Afară, pe Punte sau Patio.Oaspeții par întotdeauna să Iubesc un Plus de Confort se oferă atunci când se vor vizita prea.

ORIENTARE

Super-ușor să se spele.

Vă Rugăm Să Se Spală La Mașină Rece Separat, Ușor Ciclu, Nu Inalbitor, Uscare Redus.

SFATURI CALD

1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm diferențe datorită măsurare manual.Vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza ușoară și ecran diferența.Elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

DESPRE NOI

"SUNBEAUTY" este angajat pentru a oferi de înaltă calitate, decor acasă acoperă pernă, aducând o notă de prospețime și modernă a spațiului de locuit.Suntem aici pentru a îmbunătăți calitatea vieții și de a crea un impact pozitiv pentru mediul de viață.

TRANSPORT

1.Fiecare țară și regiune are diferite de transport ori.Vom procesa comanda dumneavoastră cât mai curând posibil și trimite pachetul la dumneavoastră acasă cât mai curând posibil.

2.fiecare tara are o politica fiscală.Dacă vamale solicită pentru taxe.Cumpărătorii sunt responsabili pentru plata impozitelor .Dacă există alte cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj.

BUNĂSTAREA

Urmați magazinul nostru și de a deveni adept,contactați-ne online pentru a obține discount suplimentar.

Următorii pași vă va fi mai ușor și mai rapid de a utiliza

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva pentru tine cât mai curând posibil.

Origine NC(de Origine)
Tip 1 fețe de pernă decorative
Numărul De Model Pernele de acoperire
Use2 Perne Decor Acasă
Se aplică decor dormitor
Model Tip Geometrice
Caracteristică pillow case cozy soft
Tip 3 Canapea pernă acoperă
Forma Pătrat
Numele Caz pe perna
Tip de lux, pernă acoperă
Material Tesatura Catifea
Tip 4 Perne Decor Acasă
tip 2 Față de pernă
Funcția decor salon
dimensiune fata de perna 45x45 cm
Utilizarea camera de zi de decorare

Produse similare