3 Culori Mat Impermeabil Pudra de Sprâncene Cu Perie Paleta de Machiaj Frunte Cu Ochii Cosmetics Beauty Culoarea Ochilor Profesionale Eas G4M5

2.38lei

-30%

3.42lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: creion sprancene, spranceana pentru, sprânceană creion, creion pentru sprâncene, sprânceană creion rezistent la apa, spranceana set, spranceana timbru, sprancene henna, fruntea umbra, pudră pentru sprâncene.

Descriere:

100% Noi calitate

Culoare: 3 tipuri disponibile

Potrivit: Toate Tipurile De Piele

Eficacitate: O nouă formulă unică, textura este mai fină și netedă.Bine fotografice particule, mai mare de redare a culorilor, și un conținut bogat de minerale, departe de a reduce posibilitatea de pielea sensibilă, alergică la machiaj.Culoarea sistemul este complet, delicat și strălucitor textura face ochii mai luminos și mai atractiv.

Notă:

Din cauza iluminat și monitoare,articole de culori poate fi ușor de eroare cu pozele.Ne asigurăm că oferim stilul și imaginea este aceeași.

Pachetul inclus: 1 cutie de pudra de sprâncene

Vă mulțumesc pentru atenție, dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Numărul de Bucăți O Unitate
Formularea Pulbere
Țara/Regiunea de Fabricație China
Beneficii De lungă durată
Impermeabil / Rezistent La Apă No
dimensiune Full Size
Culoare 3 tipuri disponibile
Cantitatea 1buc
NET WT Așa cum se arată
Numărul Certificatului De MMB9112
Numărul De Model MMB9112
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand LANBENA
Ingredient pudra de sprâncene

Produse similare