Versiune globală Xiaomi Mi TV Stick Android TV 9.0 4-core 1080P HD Dual Decodare 1GB RAM 8GB ROM Google Asistent Netflix Wifi 5

163.75lei

-26%

221.30lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: official xiaomi, mi tv, tv lg, mi stick-ul, cutie storag, androu tv box, 16gb ddr3l, xiaomi mi, iptv m3u, un hdmi.

Mi TV Stick doar has1GB RAM 2K(1080P) versiune CPU: Quad-core Cortex-A53 la 2.0 GHZ sistem de operare: de Android TV 9.0 Rezoluție de Ieșire de: 2K ( 1080P ) Video decoder :VP8, VP9, VC-1, H263, H. 264, H. 265, MPEG1/2/4 format Video :RMOV, AVI, MKV, TS, Mp4 Audio decoder :DOLBY, DTS Audio format de: MP3, AAC, Flac, OGG Format Foto de: JPG, BMP, GIF, PNG, TIF Altele :Suport Sunet Surround 5.1 de Ieșire: Da WiFi: de 2.4 GHz + 5GHz WiFi dual-band 802.11 a/b/g/n/ac bluetooth: de bluetooth 4.2 sursa de Alimentare: Port USB 2.0 x1 Interfață de: HDMI, OTG, Tip C, USB3.0 Limbi : Multi-limba HDMI: HDMI2.0a HDMI Funcție: HDCP Cuprins: Google Play, Netflix, YouTube, Prim-video, etc. RemoteRemote : bluetooth de la distanță cu voce google asistent Consum de Energie: 5W Cerința de Putere: Tip Putere: Digital Putere de Alimentare Putere de Intrare Vol: 5V Adaptor de Alimentare Intrare: 100-240V / 50-60Hz greutate Produs : 0.0850 kg Produs dimensiune: 9.50 x 3.50 x 2.00 cm / 3.74 x 1.38 x 0.79 inch 1* Xiaomi Mi TV Stick 1* Cablu HDMI 1* Voice Control de la Distanță 1* Manual de limba engleză

Xiaomi Mi TV Stick

Stream Oriunde

Portabil de Streaming Media Player | Powered by Android TV 9.0

Google Asistent & Smart Cast | Dolby și DTS surround sound

Lumina și Portabil

La mai puțin de 30g la TV stick cântărește mai puțin decât un bec și este suficient de mic pentru a se potrivi cu ușurință în buzunar.Uita de cabluri, conectați stick-ul in orice TELEVIZOR cu un port HDMI pentru a-l transforme într-un smart TV.

Ușor de configurat

Configurarea Km TV Stick într-o clipă.Trei pași simpli pentru a obține o și poți începe să te bucuri de tot ce Mi TV stick pentru a oferi în cel mai scurt timp!

Nelimitate De Divertisment

Utilizați Google Play Store pentru a descărca de streaming preferate și aplicații de jocuri și divertisment pentru ore.Preinstalați Netflix și Prim-video pentru un buton de acces rapid.

Experiența inteligent cu Android 9.0

Mi TV Stick este alimentat de Android TV 9.0 care sprijină căutare de voce și Chromecast și se conectează la o lume de conținut.Prinde pe emisiunile TV preferate, juca jocuri,viziona știri sau a comuta la radio.Mi TV Stick recomandă, de asemenea, clipuri video bazate pe dumneavoastră personale, Youtube și Google Play preferințe!

Bluetooth de la distanță cu Google Asistent

Nu mai dactilografiere.Apăsați butonul mic de pe telecomandă pentru a găsi rapid ceea ce căutați, dacă sunteți în căutarea pentru emisiunea ta preferata, cântec sau de a cere despre vreme.Un singur clic de acces dedicat cu Netflix și Prim-Video butoane.Puteți utiliza comenzi vocale pentru a controla alte dispozitive inteligente în casa ta.

Smart Cast

Cu built-in Chromecast, puteți arunca cu ușurință clipuri video și alte tipuri de conținut de pe telefon, tabletă sau laptop direct pe ecranul TELEVIZORULUI în 1080p.

Premium Surround Sound

Mi TV Stick suportă atât DTS multicanal audio HD codare.Rezultatul este un aspect mai fina, dinamic, captivantă și mai realiste de sunet surround stereo în timpul ultra HD Blu ray redare video

Adu-l peste tot

Nu pierdeți niciodată un episod când ești departe de casă.Aduce TV stick cu tine oriunde te duci.

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand xiaomi
OS Android TV
Ieșire Video HDMI 1.4
De Stocare Intern 8GB eMMC
Ethernet Nici unul
CPU RK3318 Quad-Cor
Certificare CE
bluetooth Da
Memorie 1G DDR3
Wireless Da

Produse similare