NOI 1,8 M tijă de Carbon filare pescuit Nada wt 1-7g Tijă de Pescuit de Alimentare ul Lent Ultralight Atrage Păstrăv Filare Tija de Turnare pesca

72.66lei

-29%

103.77lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: tijă de pescuit feeder crap, lingura de filare, momeala păstrăv, pește, termo, exprimate chrome, ultralight tija ul, okuma tambur, ul bolo rod, sticlă turcia.

1. Super-tare high-carbon momeala tijă de pescuit, de înaltă densitate fibra de carbon arborelui cu șase straturi de fibra de carbon pânză cross-rana, solid rod ușor.putere: UL Lent, greutate momeala 1-7g, sârmă, în greutate de 2-10lbs.

2. Exprimate tijă de pescuit, folosind anti-lichidare ceramice de înaltă calitate inel de ghidare, bună rezistență la uzură, rezistență mare, nu va deteriora linia de pescuit, de înaltă rezistență roata seat, apa de mare rezistenta la coroziune, poate fi folosit pentru bas de pescuit, pescuit crap, pescuit jig de Pește și pescuit maritim.

3. Carbon momeală de pescuit tijă adoptă extins EVA mâner, care este robust și durabil, și se simte foarte bine.

4. Multifunctional tijă de pescuit-dacă este pastrav, biban sau mare pește în râu, la pescuit sau la doc sau offshore, este un high-calitate tijă de pescuit.Foarte potrivit ca un cadou de pescuit pentru tata, iubitul, logodnicul și soțul.

5. Garantez calitatea tijă de pescuit, dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să nu ezitați să trimiteți un e-mail, vom răspunde în timp!Pentru parametrii detaliate de tijă de pescuit, vă rugăm să consultați descrierea produsului.

Tija De Greutate Tijă filare 85g / Turnare Rod 90g
Duritate Moale
Nada Greutate 1-7g
Acțiune Lent
Material De Carbon
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model LYG18-2
Poziția Ocean Barca De Pescuit, Ocean Rock Fshing, Ocean Beach Pescuit, LAC, Râu, Rezervor Iaz, stream
Nume De Brand SEACHASER
Lungime 180cm
Tija De Putere ul
Categorie Nada Rod
Diametru De Top 1.1 mm
linie cântări 2-10lb

Produse similare