(200 de Metri) 3/6/9/13/16mm Panglica de Organza Alb Negru Roz Albastru Rosu Violet de Înaltă Calitate Poliester Benzi Organza #134370

34.58lei

-20%

43.23lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: panglică de mătase, tesatura organza, organza husă, 2 panglică, organza roll, organza plic, panglica de satin, tull, crăciun panglica de organza, panglica set.

[Numele Produsului]: Poliester De Inalta Calitate Panglica De Organza

[Caracteristică produs]: materialul este 100% poliester si este o tesatura densa.Comparativ cu cele de nylon, organza, panglici, acest lucru are un relativ greu senzație de atingere, dar nu prea tare.Atunci când le utilizați pentru a face arcuri pentru cutie de cadou decor sau le coase pe haine, acestea pot păstra într-o formă mai bună și pare mult mai frumoasa decat cele de nylon panglici.

[Size și Color]: Disponibil în 11 dimensiuni și 49 monofazate culori. 3/6/9/13/16/19//22/25/32/38/50mm și fiecare dimensiune are 49 de culori.

[Cantitate]: 3mm este de 800 de metri/rola, 6mm este la 400 de metri/rola, celelalte dimensiuni sunt la 200 de metri/rola.

[Ambalaje]: Fiecare panglica va fi înfășurat pe o bobină bobină, aceasta poate ține panglici în stare bună.Ei nu se încadrează în afară chiar și după un drum lung de transport.

[Cerere] : Folosit pentru ambalaj cadou, proiecte de artizanat si papetarie de nunta.Materialul este 100% poliester, lavabil, ironable și durabil, astfel încât acestea sunt, de asemenea, perfect pentru a utiliza pe articole de îmbrăcăminte.Pe scară largă se aplică pentru a face arcuri, rochie de tundere, accesorii de îmbrăcăminte, păr de decorare și așa mai departe.

[Variație de culoare]: Toate imaginile sunt luate de la produse reale.Cu toate acestea, din cauza la efect de lumină și monitoare diferite, produse fizice și imaginile pot varia ușor, vă rugăm să amabilitate înțeleg.Ne exprimam speranta de ceea ce cumperi este doar cum era de așteptat, deci, dacă există orice întrebare, vă rugăm să ne întrebați.Multumesc!!!!

Dimensiunile si culorile sunt prea multe pentru a pune toate acestea într-o singură pagină.Noi le lista seperatedly, vă rugăm să faceți clic pe "CUMPARA ACUM" pentru a merge la detaliată pagina produsului.

Ambalare 200 de metri/rola
Tip de en-Gros No
Model Culoare Solidă
Utilizare ambalaj, Decor
Setați Tipul No
Tesatura Tip Organza
Culoare 49 Culori Solide
Numărul De Model 134370
Origine NC(de Origine)
Lățime 1/2"
Stil Dublu Fata
Material 100% Poliester
dimensiune 3/6/9/13/16mm
Tip De Produs Panglici
Technics TIPĂRITE

Produse similare