Pliere Triunghi Pătrate Conducător de Poziționare Unghiul de prelucrare a Lemnului Instrument de Aliaj de Aluminiu 2-în-1 Extensibila Cu Aspect de Bază Goniometru

54.31lei

-57%

129.26lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: piața locații, locale pătrat, miza, scurt pătrat, aluminiu pol pentru cort, scaun pătrat, catarama cort, polul cort, cusca pătrat, masculino pătrat.

[relateproductdetail/]

Aliaj de aluminiu Pliere Triunghi Conducător de Poziționare Unghi Raportor pentru Construirea de Încadrare pentru prelucrarea Lemnului Instrumente de Măsurare Layout Indicatoare Pătrat de Măsurare Conducător cu Creion Radieră

Caracteristică:

1. Scop: Multi-funcția de pliere triunghi bord pentru prelucrarea lemnului, pot desena unghi de 90°, echilibru linie, linie verticală și trage echidistante center point și reglabil buton de poziționare corespunzătoare linia trasată și marginea din toate punctele de intersecție sunt egale.Folosit pentru a desena pante, se taie capetele de șarpante, și deschide ciocul.

2. Super tare material de aliaj de aluminiu, rezistent la uzura si anti-coroziune, clar scară, ușor de poziționare unghi, o gamă largă de utilizări.

3. Ac din oțel inoxidabil de scule de filetat: Strângeți și fixați coada pe corpul principal al domnitorului, care este ușor de transportat.

4. Pozitionare reglabila instrument: poate fi reglat la unghiul necesar atunci când în uz, strângeți piulița de poziționare, și apăsați mijlocul tijă reglabilă pentru a realiza o poziționare precisă.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de Aluminiu

Grosimea riglă de bază: 25mm

Conducător grosime: 8mm

Dimensiuni: pliat 165*183mm, desfășurat 310*183mm

Utilizări: utilizat pentru prelucrarea lemnului de măsurare, unghi de marcare, etc.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3mm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Linie De Conducător

1 X Creion (aleatoare)

1 X Radiera (aleatoare)

[relateproductdetail/]

DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Certificare Nici unul
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model line
Nume De Brand alloet

Produse similare