Pentru Subaru BRZ, Toyota 86 GT86 2017-2019 Oglinzii electrice Buton de Control al Geamului Portierei Lift Comutator Capac Panou din Fibra de Carbon Autocolant

153.97lei

-31%

223.16lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: honda accord rim, subaru accesorii au, toyota gt86, podeaua toyota 86, subaru xv, 86 toyota, baule toyota gt86, toyota gt86 accesorii usi, ambreiaj minimoto, subaru.

Vă Rugăm Să Știu! == Transport internațional de elemente pot fi supuse vamală de prelucrare și de costuri suplimentare. ==Regiuni diferite pot avea diferite versiuni, modele tabel de compatibilitate pentru scopuri de referință! ==Confirma masina ta este de aceeași formă cu forma de produsele noastre. ==Dacă nu poate fi confirmată, vă rugăm să furnizați o poză cu mașina ta la noi, vă mulțumesc!

Modele aplicabile:

Pentru Subaru BRZ, Toyota 86 GT86 2017 2018 2019

Vă rugăm să contactați-mă dacă aveți orice întrebări.Caracteristici: Adauga stil la interior a autovehiculului dumneavoastră cu această fibra de carbon tapiterie Kit.Simplu, coji de fructe și stick aplicație face acest accesoriu auto de o actualizare rapidă.

Aplicare: Utilizați pentru a acoperi orice deteriorat ornamente de pe vehiculul dumneavoastră sau pur și simplu pentru a face upgrade masina ta.

Material: kit-ul este făcut din fibră de carbon și a ultra clear strat de poliuretan pentru protecție suplimentară.

Despre instalare: pur și simplu trebuie să-ți cureți de bord al vehiculului.Elimina protejate cu banda de la spate de trim.Apăsați piesele de pe bord al vehiculului.Toate dash kituri au banda de spumă adeziv suport.

Origine NC(de Origine)
Tip De Material Fibra De Carbon
Tip De Element Interior Semifabricate
Nume De Brand DDJCARBON

Produse similare