3D Acrilic Nail Art Mucegai - Rose Garden Silicon 3D nail mould acrilice mucegai pentru unghii DIY decorare

7.36lei

-10%

8.18lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: jardin, ma uit la ceara, deco fiesta, lexus ls430, 3d silicon nail art mucegai, japoneze unghii, 50 led-uri solare, scăunelul, lexus ls430 suspensie, 3d flori acrilice nail art.

3D Acrilic Nail Art Mucegai - Rose Garden

Creați-vă propria grădină de trandafiri cu acest elegant 3D Acrilic Nail Art Mucegai.

Instrucțiuni:

1. Curățați Mucegai și se Umple de mucegai cu lichid acrilic folosind culoarea dorită.Se lasă să se usuce timp de un minut.

2. Elimina acrilice din matriță.Puteți utiliza o pensetă pentru a aplica design pentru unghii.

3. Sau puteți aplica design-ul direct la unghii de mucegai atunci când este gata.

4. Se aplică o mică pată de cer praf pentru unghii sa adere 3D din acril.Lipici pentru unghii poate fi folosit în loc, dacă preferați.Repetați pașii până când design dorit este atins.

5. Se decoreaza cu unghii poloneză și, în final, clar top coat.

3D Acril Forme sunt folosite pentru a rapid și ușor de a face decoratiuni pentru unghii.

3D Nail Art Acrilice Matrite sunt făcute de calitate superioară, din cauciuc siliconic flexibil.Usor de a crea modele personalizate prin posibilitatea de a alege orice culoare acrilica, cum ar fi neon sau spumante.Utilizat cu orice marcă acrilice și lichid, se descrie perfect chiar și cele mai mici detalii.

3D Acrilic Nail Art Matrite sunt unice, ușor de utilizat și ideal pentru a combina cu alte tehnici nail art, cum ar fi pietre, praf și mai mult.Matrițele sunt completate cu acrilice și-a permis să se întărească în detaliată tridimensional unghii piese de arta.Permite Nail Art designeri pentru a obține o calitate de top creații și de a lua diverse decoratiuni tridimensionale...

Reutilizabile acrilic nail art matrite într-o varietate de stiluri pentru tine de a alege de la.Se amestecă și se potrivesc elemente din fiecare, de diferite forme pentru a crea cantitate nelimitată de personalizate 3D modele de unghii de arta. Elemente 3D pot fi aplicate direct pe unghii sau aplicate cu adeziv.Ușor personalizate, create umbrită și gradient de decoratiuni de arta unghiilor cu mare detaliu.

Material Silicon
Modele Desene animate
Greutate 5g
Numele 3D nail mould
element numbr RT
Numărul De Model RT-4[p 09
Culori alb
Tip De Element Autocolant & Decal
Stil Desene animate
Cantitatea 434545
dimensiune 3cm
Forma desene animate desene acrilice mucegai
Tip mucegai de unghii acrilice
Origine NC(de Origine)

Produse similare