De lux Silicon Moale Telefon Caz Pentru iPhone 11 Pro Max 6 7 8 Plus X XS Max XR Negru Telefonul de pe Capac Protector Cazuri

42.80lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: xt 600 ulei.

1. Transport la nivel mondial. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile sunt procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Plecăm în termen de 5-7 zile de la plata. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători. 6. Dacă nu ați primit coletul la timp, vă rugăm să ne contactați.Noi vom verifica și de a lua înapoi la tine cu o mulțumit de răspuns.

Despre Feedback: 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, apreciem să ne dea un feedback pozitiv si de 5 stele. 2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un feedback negativ sau litigiu.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și de a oferi mulțumit de răspuns. 3. Satisfactia clientului este obiectivul!Vă dorim cumpărături plăcute.

Origine NC(de Origine)
3 Pentru capacul iphone 11
Compatibil Marca APPLE
2 pentru coque iphone 11
Design Simplu
Caracteristici Telefonul Sac De Cazuri
4 Pentru iPhone 11Pro Max Cazul
1 pentru funda iphone 11
Tip Pe jumătate înfășurat Caz
Caz coque acoperi fundas pentru iphone 6 6s 7 8 Plus x xs xr max 11 pro max

Produse similare