Masina Geantă de mână Titularul Scaunului Spate Organizator Geantă Pentru Toyota Corolla, RAV4 Camry Prado Avensis Yaris Hilux Prius Land Cruiser

46.17lei

-10%

51.32lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: toyota land cruiser fj 120, hilux, corolla autocolant, 2020 corolla, rav4, pentru toyota ractis, TOYOTA, piston toyota, chr, emblema land cruiser.

Caracteristici:

Spațiu suplimentar și depozitare

Acesta acoperă complet intervalul dintre primele două locuri și servește ca spațiu de stocare suplimentar.În funcție de diferitele spații între șofer și pasager scaune de diferite modele, se poate întinde și se potrivesc perfect.

Îngroșat nailon este foarte flexibil, și poate fi de asemenea folosit ca o barieră special pentru a preveni spate animale de companie de a fi deranjat în timp ce conduceți.

Acesta oferă un mod convenabil de a călători fără să se miște ochii, contribuind astfel pentru a reduce și a preveni distragere a atenției în timp ce conduceți.Nu este nevoie pentru a pune un inconvenient portofelul sub picioarele tale.

Standard este fabricat de înaltă calitate nailon, flexibile și materiale ușoare.Este puternic, durabil și rezistent la apa de înaltă calitate din piele.Ambele modele de interior sunt curate, ușor de utilizat, și nu ocupă spațiu în partea din spate a scaunului pasagerului.Instalarea este foarte ușor și simplu, fara gaurire sau lipire.Este nevoie de mai puțin de un minut pentru a acoperi consola cotiera cutie cu două reglabil partea de sus și una de jos retractabil corzi care sunt destul de lungi.

Caietul de sarcini:

Spațiu suplimentar și depozitare

Material: nailon, piele

Dimensiuni: 27 cm x 39 cm

Lista de pachete:

1 * Scaun Auto Decalaj Sac De Depozitare

Tip De Element Autocolante
Tip De Autocolant Alte
Origine NC(de Origine)
Tip De Material PU Piele
Nume De Brand DOTAATDW
Autocolant De Plasament Interne
Categorie Autocolante
Numele Modelului Scaun Auto Decalaj Sac De Depozitare
Caracteristică 3 Auto accesorii de interior
Tip Alte 3D Autocolant
Caracteristică 2 geantă de mână de titular
Caracteristică 4 Mașină Multifuncțională sac de depozitare
Design Desene animate
Ambalare Nu Este Ambalat
Caracteristică 1 De mare capacitate
Model OEM

Produse similare