Xintown Unisex Ciclism Salopete pantaloni Scurți Bărbați Femei 2021 Vara MTB Mountain Bike Pantaloni Gel Căptușit Biciclete Echipa de Curse Uniformă Haine

101.65lei

-30%

145.22lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: gymshark pantaloni scurți pentru bărbați, pantaloni scurți din piele de sarpe verde, RION, ciclul jersey bărbați, pijama pentru cuplu, salopete pantaloni scurți gel scott, salopete scurte, ciclism jerset bărbați, masca de smog, strava cycling bib shorts pentru bărbați.

Xintown Unisex Ciclism Salopete pantaloni Scurți Bărbați Femei 2021 Vara MTB Mountain Bike Pantaloni Gel Căptușit Biciclete Echipa de Curse Uniformă Haine

Nume: Ciclism Salopete Pantaloni Scurți

Brand : XINTOWN

Gen: Unisex,Atat Pentru Barbati si Femei

Marime :S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Material :Pantaloni 84% poliester +16% spandex

Anotimpuri:Vara

Aplicabile: drum de biciclete de munte, biciclete de echitatie, sporturi în aer liber

Pachet: transparent OPP sac (34 * 30cm)

Caracteristicile Produsului

1.Umiditate wicking, confortabil și cald.

2. Potrivit pentru timp și distanță scurtă de echitatie, echitatie noapte, lumina de cross-country, pe distanta de sosea, etc.

3. Brand fermoar: XINTOWN personalizate de auto-funcție de blocare fermoar invizibil, curat și frumos, profesionist de sport cu fermoar, pozitionare buna performanta, fara alunecare

4. Tipar Digital meserii: folosind italiene importate de cerneală de imprimare digitală, luminoase de culoare și nici o decolorare.

5. Sub brat sub brat de coasere face mai close-montaj și confortabil să-și exercite de cusut:.

6. Înapoi de buzunar, benzi reflectorizante: independent buzunarul de la spate, care poate deține cheile, portofelele și alte elemente.Noapte de echitatie reflectorizante, banda de avertizare îmbunătățește noapte de echitatie de siguranță.

7. Tiv non-alunecare banda: XINTOWN personalizate epoxidice non-alunecare banda.Atunci când de echitatie, previne tiv spate de creștere și dezvăluie pielea.

8. Talie elastic pantaloni: lărgi talie elastic pantaloni plus-dimensiuni înăsprirea zona, postul fără strângere în talie

9. Pantaloni non-alunecare curea: pentru a preveni pantaloni de alunecare datorită mișcării de coapsă în sus și în jos atunci când de echitatie; Buna picurare banda pentru a preveni pielea de abraziune.

10.3 D tridimensional perna: Trei-dimensional transpirație rezervor, absorbția de umiditate și orificiile de ventilație, achita în mod eficient de căldură și sudoare pentru a ține de echitatie uscat și inodor.

Tip Sport Ciclism
Aplicabile gen Neutru/atât bărbații, cât și femeile
articol nr. 16XTST
Material Poliester
Nume De Brand XINTOWN
tesatura Fibre chimice de amestecare
Origine NC(de Origine)
Aplicabile scenarii Ciclism
Gen BĂRBAȚI
Potrivit pentru anotimpurile Vara
Funcția Respirabil
Tip De Element Salopete Pantaloni Scurți
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Culoare Roșu, gri, Verde, lumina albastru, negru
dimensiune S, M, L, XL, XXL, XXXL
aplicabile Sport Ciclism
Model Culoare Solidă
Au autorizat mărci private Da

Produse similare