135 Din 1 Set De Șurubelnițe Torx Hex S2 Șurubelniță Biți Apăsați Șurubelniță Buzunar Cheia De Reparații Telefon Laptop Scule De Mână Trusă

0.04lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: set pentru femei, șurub din oțel inoxidabil, benzi de testare, tri aripa, atingeți cheie titular, set torx, TORX, joc laptop, prăjită set de șurubelniță, masca mână.

Descriere:

Acest tip de reparatie telefon șurubelniță instrument a 98pcs biții diferite, săli de nevoile dumneavoastra diferite, puteți comanda în funcție de nevoie de dumneavoastră.

Surubelnita set poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp, deoarece este fabricat din plastic de înaltă calitate și materiale din oțel.

Șurub set de conducător auto ar putea fi folosit pentru a repara și de a desprinde mai multe dispozitive electronice, inclusiv telefon, laptop, ochelarii, ceasul, și alte lucruri.

Instrumentul de reparare este ușor de utilizat, trebuie doar să se conecteze la cap de șurubelniță cu mâner sau extinderea parte cu ușurință, economisind efort pentru tine.

Designul deosebit face ca instrumente ușor de operat și de a folosi, îmbunătățirea eficienței de lucru.

Caietul de sarcini:

Material: plastic, otel.

Culoare: arată ca în poze.

Dimensiune: arată ca în poze.

Tip: 98pcs biții, 11pcs prize, 6 buc chei și 20buc desprinde accesorii.

Notă:

Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permită o ușoară abatere de la datele de măsurare și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

Pachetul inclus:

1x set de șurubelniță. (135pcs)

Pachet 100buc si mai Sus
Cap Șurub Tip Cu fante, Phillips, TORX, HEX, Square Socket, Pozidriv, Y-Tip, Tri-Wing, 5 puncte, S-Type, 8-Litera, Spline, Cheie, triunghi, H-type
Nume De Brand NianLenss
Material Alloy Steel
Origine NC(de Origine)
Magnetic Da
Tip Set De Șurubelnițe
Cu Mâner Sau Nu Da
Caracteristici Cap Dublu, Testare De Energie Electrică, Mini, Demontabile, Izolate, Multifunctional, explozie-dovada, Non-alunecare

Produse similare