Reutilizabile Sushi Instrument Multifuncțional Manual DIY Bento Minge de Orez din Plastic Mucegai Minge de Carne Mucegai Accesorii de Bucătărie Arancini Filtru

34.49lei

-5%

36.31lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bucătărie organ, bento box, factorii iaurt mini, model de plastic mucegai, mucegai sushi, nicovala fierarului, potes tradițională, BUCĂTĂRIE, matrite falduri, ustensilă de bucătărie.

modname=ckeditor

Arancini Filtru de Sushi Instrument DIY Manual Bento Minge de Orez din Plastic Mucegai de Casă Mâncare italiană Minge de Carne Mucegai

Caracteristici:

1.Reutilizabile Și Ușor De Curățat: pur și Simplu se spală cu apă și se usucă, și reutiliza nelimitat.

2.Perfect dimensiune: Aceste anumit model permite pentru a obține bile de orez 160 de grame.Dimensiunea ideala pentru retete clasice si pentru uz casnic.

3.Două forme, tipuri incluse: Explorați-vă creativitatea cu această rundă și a subliniat forme de model.Perfect pentru Arancini, Onigiri sau Japoneză bile de orez.

4.Ușor și rapid: este util pentru casa sau pentru restaurante care doresc pentru a îmbunătăți și de a accelera producția de arancini, chiftele, bile de orez, și mai face masa mai atractiv și frumos.

5.Cel mai frumos Cadou: Foarte practic și durabil.Este un minunat cadou de Craciun pentru prieteni, membri ai familiei și de ei înșiși, care place să fac mâncare.

Tip 3 Manual DIY Bento
Caracteristică Reutilizabile
tip 2 sushi instrument
Forma 1 A subliniat
Origine NC(de Origine)
Tip 8 Mâncare Italiană
Tip 6 accesorii de bucatarie
Tip 7 gadget-uri de bucătărie
Tip 5 Minge De Carne Mucegai
Culoare alb
Tip 9 Arancini Instrument
Forma 2 Runda
Tip 4 Minge de orez mucegai
Tip 1 arancini filtru
Material Plastic

Produse similare