Pe Litoral, Mare, Apus De Soare Frumos Vedere De Nucă De Cocos Copac Nori Plaja De Nisip Model Baie Perdeaua De La Duș Impermeabil Lavabil Din Poliester

44.96lei

-47%

86.46lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: soarele perdele, zmeu aripa, perdea, perdea de duș, caracatita faianta baie, planta de imprimare perdea de duș, rochie de plaja, moare perdele, baie perdele, nord perdea de duș.

"Caracteristici Produs: ●100% nou și de înaltă calitate. ●Duș Cârlige Sunt Incluse. ●Ușor de spălat și de protecție.Rezistent la apă și moldproof. ● HD digitale de imprimare a se asigura că perdeaua de la duș păstrează grafice imprimate model pentru o lungă perioadă de timp, este încă culorile originale și fără decolorare după spălare de mai multe ori. ● Convenabil: se potrivește cu Ușurință orice dimensiune standard duș/cadă și lucrări cu drept sau duș curbat.Perdele de duș este făcut să reziste la umiditate-bogat baie medii.Vă ajută să păstrați suplimentar de apă stropi de a ieși din duș.Actualizarea instantaneu orice baie deco și furnizarea de o zi, de lux uite.Notă: ●Vă rugăm să permiteți-1-2MM diferă datorită măsurare manual. "

Origine NC(de Origine)
Caracteristică Eco-Friendly
Material Poliester
Stil Modern
Model Scenic

Produse similare