10buc 3D Panouri de Perete Tapet Autocolant Cu Auto-Adeziv rezistent la apa Caramida Spuma PE Panouri de Perete Pentru Baie Cameră Decor Acasă

16.83lei

-34%

25.53lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 3d brick, Podea 3d autocolant, 3d tapet baie, 3d panou de perete, coji de fructe și stick de hârtie de perete, 3d autocolant de perete, pvc piatra, spuma de perete, adeziv mozaic, adeziv tapet neon.

10* autocolante de perete

Caietul de sarcini:

Material: spuma XPE

Grosime: 4mm

Dimensiune: 35*38cm

Cantitate: 10 bucăți

Metoda de utilizare: cuttable, cu spate adeziv, lacrimă și inserați codul

Caracteristici:

【MOALE ȘI SAFT SPUMA PE】: 10 Bucăți de 3D panouri de perete de cărămidă design spuma PE panou de perete, dimensiuni unitate: 1.25 ft x 1.15 ft (38cm x 35cm).Comparativ cu tapet obișnuit, există o mai bună efect de reducere a zgomotului,de înaltă elastic,rezistent la apă și ușor de curățat.Trei-dimensional spumă moale de decorare,pentru a preveni copilul de coliziune,grija pentru familia ta în condiții de siguranță.

【PERFECT PROIECT DIY】: Ușor De tăiat DIY forma în funcție de zona camerei,foarte AMUZANT.Puteți instala recomandate în pereți, ziduri Murdare, TV pereți, Canapea fundal,living pereti, pereti dormitor, bucătărie, cameră copii, scări și pe sticlă, suprafețe vopsite, bord lemn, tapet, etc.

【MULTI-OPȚIUNI de CULOARE】: Aceste spuma 3D tapet, autocolante, panouri vin cu diferite culori care pot fi amestecate și se potrivesc pentru aspectul estetic și design. 3 culori pentru tine de a alege culoarea ta preferata.

【UȘOR DE instalat ȘI de ÎNDEPĂRTARE】: Poate fi instalat de către oricine!Autoadezive, coji de fructe și stick wallpaper,Ușor Și inserați codul inlaturarea.Și puteți elimina cu ușurință și curățați cu o cârpă umedă 3D tapet caramida din perete neted, fără a provoca daune prin eliminarea încet 3d autocolante de perete, la câțiva centimetri de timp.

Notă:

1. Ca urmare a influenței mai multor factori, cum ar fi luminozitatea ecranului și luminozitatea, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site-ul.

2. Te rog, permite ca datele să aibă o ușoară abatere de la manuale de măsurare.

Numărul De Model Autocolante De Perete
Stil Modern
Model 3D Autocolant
Tema rezumat
Tip 4 Rezistent La Apa Caramida Perete Autocolant
Tip 3 Auto-adeziv Autocolant de Perete
Clasificarea Pentru Perete, Pentru Faianta, Mobilier Autocolante, Etaj Autocolante
Scenarii PERETE
tip 2 Panouri De Perete Tapet Autocolant
Tip 1 3D Tapet Autocolant
Tip 5 Spuma PE Panouri de Perete
Origine NC(de Origine)
Material Plastic
Caietul de sarcini Multi-piece Package

Produse similare