Lemn De Contact Hârtie Dulapuri Pereti Tapet Lemn Murală Auto Adeziv Detașabil Autocolante Camera De Zi Dormitor Bucatarie Backsplash

38.56lei

-9%

42.84lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: tile backsplash, bucătărie organ, Podea 3d autocolant, adeziv picturi murale de perete, adeziv de hârtie de perete, coji de fructe și stick de hârtie de perete, placi din pvc, post discuri de vinil, autocolante faianta bucatarie, fata de perete.

Descriere Produs

Cantitate: 6 BUC/Set Dimensiune: 15cm*30cm Ocazie: acasă, la birou, baie, bucătărie, și așa mai departe Culoare: 12 piatră diferite cereale, cereale Lemn textura stickerplease se referă la imagine detaliată Noi dezgin și de Înaltă calitate Caracteristici: ulei-dovada, rezistent la apa, rezistente la căldură, și așa mai departe se Aplică: suprafață de perete, faianta suprafață de perete, mobilier de suprafață, TV perete de fundal și așa mai departe Material:PVC Eco-friendly Pachetul Inclus: 9PCS/Set Dreptunghi Placi de Caramida Autocolante Cum Pentru a Instala: Suprafața Cerință: faianta nevoie pentru a fi instalat pe foarte curat și elegant suprafață Tu ar trebui să curățați bine și uscați-vă pe perete.Se suprapun gresie și mortar linii, coaja de pe suport și rămânem alături de o perfectă aspectul.Apăsați ferm după confirmarea loc.Vă Rugăm Să Rețineți: 1) vă rugăm să permiteți-0-1cm de eroare. 2) ușoară diferență de culoare pot exista din cauza lumini, aparat de fotografiat și diferite setări de afișare.

Model De Afișare

Designul acestui produs este inspirat de elemente, cum ar fi cereale piatră, pietre, lemn de cereale și așa mai departe, care sunt adesea folosite în decor modern.Combinate cu cele mai recente suprafață glazura de tratament tehnologie, produsul este mult mai potrivit pentru scene diferite de decor acasă.În prezent, există 12 modele și stiluri, ca în imagine:

Proces Produs

Acest produs combină cele mai recente caracteristici de material, prin intermediul avansate de glazura tehnologie de procesare, astfel încât produsul are un mai realist efect de afișare.

Demonstrație de produs

Ne-au potrivit unele scene care sunt mai potrivite pentru utilizarea produsului pentru tine, și sper să vă ajute cu dvs. de cumpărare și de a face casa ta decor mai frumos.

Ambalaje și alte suplimente

Ambalajul adoptă un mod transparent opp sac pentru a izola praf și murdărie, și de a proteja mai bine produsul.În general, sunt 6 bucăți într-o pungă de opp.

Clasificarea Pentru Cabinetul Aragaz, Pentru Faianta, Pentru Perete, Mobilier Autocolante, Etaj Autocolante
Stil Stil American
Scenarii PERETE
Origine NC(de Origine)
Material PVC
Nume De Brand NoEnName_Null
Numărul De Model FG27
Model Avionul De Perete Autocolant
Caietul de sarcini Multi-piece Package
Tema Model

Produse similare