Istoria Băiat Negru de Fier Pe Transfer de Căldură Pentru Haine DIY Lavabile de Transfer de Căldură Băiatul T-Shirt Patch-uri Pentru Haine Termică Autocolant

8.05lei

-31%

11.68lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: scrisoare de transfer, ochi de fier pe patch-uri, căldură de presă autocolant, Transfer, gem de împrăștiat, uniformă de cercetaș, broda patch, transfer termic, panglica tricou, transferul de căldură patch-uri 2.

Achiziționarea Note: 1, Pentru mai mult de 6 dolari, trimite numărul de urmărire(cu excepția de la Distanță țară). 2, Vom sprijini Toate tipurile de Personalizat,dacă este necesar, contactați-mă.

1.Despre Calitate: produsele vor fi testate și inspectate inainte de livrare. 2.Customer Service: răspunsul Nostru va fi dat în 24 de ore de la primirea orice plângere sau cerere. 3.Diferența de culoare: Datorită display,lumina si din motive de mediu,acesta poate fi un pic de diferență de culoare între design și produs.vă rugăm să consultați culoarea reală în momentul primirii mărfurilor. 4.Dimensiunea Abatere: vă Rugăm să permiteți-1-2cm de eroare despre model dimensiuni din cauza măsurători de unghiuri diferite.vă rugăm să înțelegeți amabilitate. 5.Acceptat personalizate: Orice model modele pot fi personalizate.vă rugăm să ne contactați dacă este necesar.

Un Nivel Lavabil Ușor De Uz Casnic, Fiare De Călcat
dimensiune As the picture, As picture show
Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
Stil Fier-pe, DIY Tricou/Hanorac/Hanorace
Origine NC(de Origine)
Nava De China
Numere De Model Patch-uri pentru haine
Numărul De Model D-413
Produs Technics Transferuri De Caldura
Tip De Produs Patch-uri
technic Aplicatiile/Imprimate/Brodate
Pachetul include 1 Buc animale de COMPANIE Patch-uri
Nume De Brand SSVV
Technics Appliqued, Fier pe patch-uri
Setați Tipul Da
Cerere Patch-uri pentru haine
Pene Cald/Rece Ruperea
Caracteristică MANUAL, Eco-Friendly

Produse similare